vrijdag 2 december 2011

Zou het nog lukken?

Of het nog lukt om de Christmas Fun af te krijgen? Dat hoop ik wel. Alle knoopjes zitten er weer op en alle sterretjes zijn doorgepit. Nu alle blokjes nog en de rand. Dat is te overzien toch? Ik zit nog te dubben welke bies ik er om zal doen. Ik heb nog voldoende donkerrode stof, maar ik vind een andere tint ook mooi. Nadeel is dan dat ik daarvoor op pad moet. Nou ja een nadeel is stofjes zoeken natuurlijk niet, maar de tijd... En het is een drukke tijd, sinterklaas en de studieboeken zie ik ook nog op de rand van de tafel liggen. Volgende week de laatste lesdag en dan .... in januari examen doen!

Stiekem ben ik ook begonnen met een paar hexjes maken met de malletjes van Marti Michell. Dat is een verslavend werkje. Voor je het weet heb je twee hexjes klaar! Leuk weer hè?
Een kort berichtje vandaag; ik heb weer een strakke planning. Nog een paar cadeautjes verpakken voor Sinterklaas avond, een gedichtje maken, een uurtje studeren, even bij papa langs (het gaat bijzonder goed met hem!), door het huis wapperen... en mam, kom je vanmiddag op school helpen met kerststerren maken en figuurzagen? Natuurlijk, ook leuk om te doen toch!
Allemaal een fijne dag, als ik hier naar buiten kijk is het perfect knutselweer! Groetjes Nardy

18 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

natuurlijk zal het je lukken bezig bijtje

Ans zei

Leuke hexjes heb je gemaakt, en..... het is weer heel verslavend! Groetjes, Ans

Quiltswaen zei

Wat ziet je christmas fun er gaaf uit!! Nou dat gaat je vast wel lukken hoor, om hem af te krijgen voor de kerst.
Grappig ik ben op dit moment ook met hexagonnetjes bezig, om een leuk tasje van te maken...ze zijn een halve inch klein, ipv groot.
Maar heel leuk om te doen.
succes vandaag met je planning, en een fijn weekend!

groetjes ingeborg

Nicole (MLBV crafting) zei

Dat moet je zeker gaan lukken. Het is nu een super drukke tijd maar ook heel gezellig. Succes met alles en groetjes, Nicole

Birgitte aka Bietje zei

Wat ziet je CF er gaaf uit! En wat ben je al ver. Ik moet het laatste blok gaan maken. En dan de rand. Toch proberen tijd voor vrij te maken, want het resultaat is prachtig.
Zie ik het ook goed dat jij geen engeltjes hebt gemaakt? Houd je er niet van?

Hennie zei

Je Chritsmus fun ziet er prachtig uit, natuurijk gaat het je lukken voor kerst hangt hij ! ! !
Leuke varia hexjes heb je gemaakt.
Wat geweldig dat het goed gaat met je vader.

Fijn weekend Hennie.

Lida zei

Natuurlijk komt hij af en die rode rand zal er prachtig om staan, dus afmaken die hap! Leuke hexjes, maar ja als je gaat zitten spelen met malletjes, dan wordt het dus geen affo! LOL! Fijn weekend!
Lida

Phebe and Jane zei

Fijn dat het weer goed gaat met je vader. Je Christmas Fun wordt heel mooi.
Groetjes,
Marian

Esther zei

Hij is Prachtig, ja ja wij moeders rennen er wat af deze dagen, fijn weekend, groetjes Esther.

Judith zei

Wat een prachtige quilt, wat een heerlijke dag, en wat een prachtig blog heb je toch. Ik lees met veel plezier bij je.

Roos zei

Druk,druk,druk...maar toch denk ik dat je hem wel op tijd afhebt.
Hij wordt erg mooi.
Groetjes Roos

Guusje, zei

Wat is ie mooi geworden zeg, prachtig ik ben er nog druk mee bezig en wil hem ook op tijd afhebben en weet zeker dat het jouw zeker lukt. Leuke variahex blokken heb je gemaakt.

Corina zei

Zo die Christmas Fun ziet er mooi uit! Natuurlijk gaat je dat lukken voor de Kerst (en zo niet - ophangen zou ik 'm toch, veel te mooi om met de kerstspullen mee weg te stoppen!)

susana zei

Hoi, mooi joh !!
´T zal je wel lukken denk ik om ´t op tijd af te hebben. je bent de eerst van wie ik zie dat ie helemaal in elkaar zit. Ik ben ook al aardig op weg, je ziet ´m nog wel voorbij komen.
groetjes Susi

Anoniem zei

Dag Nardy, probeer je mailadres te vinden...doe het maar even zo. Kun je ons even bellen over Simply Vintage? groeten Elsbeth van DH&W

sylvia zei

Wat een leuke quilt, en natuurlijk krijg je em af!!
gezellige sinterklaas!!

Carmen zei

Aan de slag! Het gaat je het zeker lukken.

Petite Puck zei

Je quilt wordt echt zo mooi! Wat een werk, ik hoop dat je van het eindrultaat geniet, ik heb mij al een kwartier lopen vergapen aan de foto ;-)
Gr Puck.