woensdag 23 november 2011

Bedankt allemaal!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fijne bemoedigende woorden op het vorige blogje. Ik ben er wel verlegen van geworden, maar het heeft me ook heel goed gedaan, bedankt! Met mijn vader gaat het de goede kant op. Hij herstelt goed, maar langzaam. Het heeft natuurlijk tijd nodig. Hopelijk mag hij vandaag naar huis!
Voor de afleiding heb ik weer een 'oude liefde' opgezocht, de sleutelhangertjes. Ik moest iets in mijn tas hebben om er zo uit te kunnen halen al was het maar voor 5 minuutjes. Het blijft iets wat ik leuk vind, iets van vilt maken! Mijn moeder heeft ook zo'n pakje in haar tas, maar dan maakt ze hartjes voor de komende kerstdagen. Leuk voor de afleiding en leuk om te doen!
Fijne dag allemaal, ik ga snel boodschappen doen en vanmiddag weer mee naar het ziekenhuis!
Groetjes Nardy

12 opmerkingen:

Quiltswaen zei

Hey Nardy,

Hey dacht ik vanmorgen toen ik de uiltjes voorbij zag komen, die heb ik zondag ook zitten maken!! Grappig, toen ik je weblog weer eens aan het lezen was zag ik heel veel dingen die mij ook bekend zijn, zoals bijvoorbeeld de knuffels die is onze dochter van bijna 12 nu zelf aan het maken, zo leuk om te zien!

Gelukkig gaat het nu beter met je vader, fijn om ook te lezen dat je veel uit je geloof haalt, weer iets wat we gemeen hebben, ook al kennen wij elkaar niet....een "zusterlijke groet"

Lida zei

Fijn dat je vader aan het opknappen is, maar het is wel vermoeiend er iedere dag naar toe te gaan, goed dat jij en je Mams allebei iets om handen hebben en het is nog schattig ook! Sterkte,
Lida

Gerd@ zei

Die post van je vader had ik even gemist ...... wat zal je geschrokken zijn gelukkig gaat het nu goed met hem .. heel veel beterschap toegewenst ....
Groetsssss Gerd@

Guusje, zei

Fijn te lezen dat het beter gaat en wat zijn de uiltjes ontzettend leuk, ik heb er iets bijzonders mee.

Hubertine zei

Lees nu pas dat nare bericht van je vader!! Wat een schrik!!! Gelukkig gaat het de goede kant op!! Geniet van elkaar!!! En wat is dat handwerken toch heerlijk!!!!
Groetjes, Hubertine

sweetest design zei

wat een super leuke uiltjes heb je gemaakt!

Gelukkig gaat het al beter met je vader heel veel sterkte nog!

Mascha zei

Wat fijn dat het beter gaat met je vader. Alsnog beterschap voor hem.
Leuk die uitjes. Ik ben sinds kort ook allerlei dingetjes aan het maken met vilt en merk dat ik het erg leuk vind om te doen.
Groetjes Mascha

inge zei

veel beterschap voor je pa! en denk ook aan jezelf!

Pleuntje zei

Vol bewondering heb ik je quilt bekeken en gelezen ook wat er met je vader is gebeurd. Ik wens jullie veel sterkte.En gelukkig kunnen jullie rekenen op de hulp van boven. Mooi dat je wat afleiding kan vinden in een freubeltje, in dit geval de leuke uiltjes. x Petra

Gerda zei

Fijn om te horen dat het beter gaat...
Leuke hangertjes heb je gemaakt..en pas ook goed op jezelf hoor!!!

Miranda zei

Och jeetje, ik liep wat achter en lees nu pas je verhaal van je vader...heel veel sterkte voor jullie allemaal!!
... en je viltwerkjes zijn super leuk! Altijd handig om zo een voorraadje te hebben...
groetjes
ps: je kerstquiltje ziet er ook zal zo heerlijk uit!

Esther zei

Fijn dat het weer beter met je vader gaat, je uiltjes zijn prachtig, bedankt voor je lieve berichtje, groetjes Esther.