vrijdag 22 januari 2016

Dat is een poos geleden!

Dat is inderdaad een heel aantal maanden geleden. Een tijd waarin ik niet veel zin had om te bloggen. Maar op een gegeven moment ga je weer kijken wat anderen laten zien en reageer je weer op een berichtje en is het toch leuk om op deze manier contact te hebben!
Vanmorgen dacht ik, laat maar weer eens zien waar je mee bezig bent! Zo leuk allemaal!

Als eerste de quilt van Laura; alle blokken zijn klaar en ik ben nu bezig met de randjes. Het wordt een blokjes rand en er komt een randstof tussen. Zo komen de blokjes mooier uit vind ik, want de quilt is erg druk. Maar wel super mooi en beter nog: Laura vindt het prachtig!Ook ben ik met een nieuwe quilt begonnen, de mysterie uit de Quiltmania door Petra Prins. Het was in eerste instantie niet de bedoeling maar ik vond het zo leuk! En een kompasquilt had ik nog nooit gemaakt. De eerste blokjes zijn gesneden. Ik ga hem wel maken van de stoffen van Petra & Nel, maar  niet met de stoffen uit het pakket, want ik had het laatste jaar stoffen uit deze series gespaard en die ga ik nu gebruiken.


Er zijn ook twee quilts afgekomen in de laatste maanden van het jaar: Robin's Nest en de Josephine quilt. Robin's Nest is machinaal gequild door Elly Prins en hij is super! Ik vind het zelf een prachtige quilt geworden.


En Josephine, ook prachtig geworden en helemaal met de hand gequild! Weer twee mooie quilts erbij in de kamer!


Genoeg om weer aan te werken en van te genieten! Oh ja, volgende week begin ik met een nieuwe quilt, samen in een groepje. Dat lijkt me fantastisch! Maar daarover de volgende keer meer!
Fijne dag, groetjes Nardy


9 opmerkingen:

Floor zei

Wat zijn je quilts prachtig geworden! Nu kan je lekker genieten van dat moois en lekker aan iets nieuws beginnen, dat is altijd leuk.
Bedankt voor je reactie op mijn blog over mijn hondje Terra.

Guusje, zei

Wat een prachtige quolts heb je af en wat wordt de quilt voor Laura mooi. Prachtig vind ik ook je keuze voor de mysterie quilt. Ik denk dat ik hem ook ga maken maar ook van andere stoffen..

Corina zei

Prachtige quilts, en die foto bovenaan is ook zo leuk. Succes met het afmaken van die, en met de mystery!

Quilting Moesje zei

Leuk dat ik weer bij je kan kijken :0))
En leuk dat je langs kwam bij mij ; 0) De blokken van Laura zijn mooi !
Je plannetjes zijn om naar uit te kijken ...
Groetjes,
Simone

marga zei

Wat zijn dat prachtige quilts geworden.
Groeten
Marga

quilting Jeannet zei

Wat een prachtige quilts die af zijn, geweldig.

Ageeth Dorsman zei

Wat leuk, dat je weer eens een blogje hebt geschreven, want je maakt zulke mooie dingen (maar ik begrijp het, want bij mij schiet het er ook heel vaak bij in en krijgen andere dingen voorrang). Wat een geweldig mooie affe quilts heb je er dit jaar bijgekregen; ik zou niet weten welke ik mooier vind! En de projecten, waar je mee bezig bent zijn ook prachtig, en heel leuk, dat je de mysterie in net-iets-andere stofjes gaat maken. Ben heel benieuwd naar het nieuwe project...
Groetjes van Ageeth

Hermie zei

Prachtige quilts nardy en ondanks dat je niet hebt geblogd, heb je wel hard gewerkt.

Marijke zei

O wat mooi je quilts, ben verliefd op je Josephine...
fijne dag,
groetjes van Marijke