vrijdag 24 oktober 2014

Terug van weggeweest

Dat is een behoorlijke poos geleden! Meer dan vier maanden geleden al dat ik een blogje gepost heb. Even geen energie en zin om te bloggen en ook het quilten heeft op een laag pitje gestaan. Een periode van gewoon dingen doen waar je zin aan hebt op dat moment. Maar dan begint het weer te kriebelen. Heb je nog genoeg te vertellen? Meer dan genoeg!


Dit kleine quiltje heb ik gemaakt tijdens mijn revalidatie therapie. Een opdracht: maak iets voor je jezelf als inspiratiebron, om elke dag weer de juiste balans te vinden in de zaken die voor jou belangrijk zijn. Hang dit op een plek waar je het elke dag ziet en denk dan vooral aan je balans en aan jezelf. Nou het hangt in de keuken en elke dag kijk ik ernaar! Het zijn stofjes waar ik normaal niet mee werk, maar ik vind het zelf erg leuk geworden.

En ben ik goed op weg met Robin's Nest! Zo mooi!!
 

Op de foto zit de laatste rand met wiebertjes er nog niet aan, maar deze is al wel af. Wat een werk, al die driehoekjes knippen en aftekenen en aan elkaar naaien, maar ik vind het super.
 

En nu de sterren aan de laatste rand. Ook al zo mooi. Deze vier zijn klaar en er liggen er een heel aantal in een bakje naast me. Nu kan ik er elke keer eentje pakken en dat werkt prima. Bijna klaar dus. En dan het doorquilten. Ik heb besloten dat ik dat niet zelf ga doen. Het is gewoon te groot voor mij en dan blijft het te lang liggen.

Ik heb pas wel een cursus machinaal quilten gehad, maar toch durf ik het niet aan deze zelf te gaan doen. Eerst maar eens een klein quiltje maken en daarop oefenen. Maar goed eerst de laatste randen afmaken! Ik heb er weer zin in.

Fijn weekend! Groetjes Nardy  

8 opmerkingen:

Phebe and Jane zei

Leuk dat je er weer bent. Je Robin's Nest wordt prachtig.
Groetjes,
Marian

Hermie zei

Hallo Nardy,
Fijn dat je weer in blogland terug bent. Soms heb je even pauze nodig en jij wel helemaal na het ongeluk. Quilten is een goede therapie, dat blijkt maar weer.

Huize Krul quilts zei

Je robin's nest is een plaatje! Fijn dat je weer plezier hebt in bloggen en quilten, succes.

Coriene

Ageeth Dorsman zei

Fijn, dat je weer blogt, want dat betekent, dat je goed aan het herstellen bent! En heel lief, je quiltje-ter-opbeuring, en zo'n goed idee om dit te maken met dit doel. En je Robin's Nest is gewoon een beauty, zo mooi. Fijn, dat je er weer zo'n zin in hebt, enne... misschien komen we elkaar nog een keertje tegen...
Groetjes van Ageeth

Floor zei

Wat is je Robin prachtig aan het worden! Kan me voorstellen dat je er veel plezier aan beleefd. Laten door quilten is best een goede optie met zo'n grote quilt.
Des te eerder kan je er van genieten.

Guusje, zei

Wat een mooi quiltje. En je Robins Nest prachtig. Leuk dat je er weer bent.

Hennie zei

Leuk om weer een blogje van je te lezen. Goed zo'n mooi werkje om dagelijks stil te staan bij je balans, de belangrijke dingen in je leven !

Je Robins nest wordt erg mooi, ik ga hem snel live bewonderen.

Fijne avond Hennie.

Elizabeth zei

Welkom terug, fijn! Dat kleine quiltje vind ik heel mooi...