woensdag 16 januari 2013

Het is toch goed gekomen!

De bovenste rij van de Vintage is klaar! Het is gelukkig goed gekomen met de post. Vorige week woensdag kwam de tweede envelop binnen en ik ben gelijk aan de slag gegaan. Prachtige stofjes kwamen eruit te voorschijn.


Toen ik Bep een mailtje stuurde dat deze envelop binnen was, antwoordde zij dat de andere envelop bij de winkel terug gekomen was. De envelop was helemaal gescheurd en was retour afzender gestuurd. Gelukkig, want het is jammer als er iets met de post verloren gaat.

Vanmiddag gaan we naar het open huis van een school voor voortgezet onderwijs. Onze dochter zit in groep 8 en nu volgt een spannende tijd van Cito's en schoolkeuze. Dus of er vanmiddag tijd is om nog te quilten? In ieder geval een fijne dag! Groetjes Nardy

13 opmerkingen:

Roos zei

Eind goed, al goed, jij je stofjes, Bep haar stofjes terug en jij 2 mooie randen af. Veel succes met het uitzoeken van een school voor je dochter, wij mogen dat in het weekend weer.
Groetjes Roos

Wilma Kuin zei

Oh wat een prachtige randen!!

Marijke zei

Wauw wat een prachtige banen met mooie patronen en stoffen!!!
groetjes van Marijke

ria vogelzang zei

Wat wordt dat mooi!!
Super zeg!

Elisabeth zei

Het ziet er prachtig uit...ook de stofjes!

Lida zei

Prachtig en wat een schitterende stofjes! Sterkte met de toets!
Groetjes
Lida

Ageeth Dorsman zei

Wat een pracht-gezicht, zulke mooie
banen, geweldig patroon en schitterende stofjes! En gelukkig is
het helemaal goed gekomen met de
post!
Groetjes van Ageeth

AnitaS zei

Wat een prachtige randen zijn het. Mooie randen.

Guusje, zei

Wat zijn ze mooi geworden en wat fijn dat de enveloppe nu wel is aangekomen en de eerste ook terecht is. Succes bij het open huis.

Hermie zei

wat een prachtige kleuren. Toch goed van tante post om de enveloppe terug te sturen en gelukkig heb jij ze nu wel ontvangen. Veel succes met de schoolkeuze voor je dochter.

Corina zei

Oh gelukkig liep het nog goed af met de postpakketjes. Wow, die linkerstrook vind ik helemaal geweldig!

Phebe and Jane zei

Ja, dat is altijd spannend, de post. Succes met het bekijken van scholen. Ik vond dat altijd heel speciaal om met mijn kinderen te doen.
Groetjes,
Marian

Nelleke zei

Hallo Nardy wat zijn je randen mooi geworden prachtige stoffen.Veel succes vanmiddag met de schoolkeuze.Groetjes Nelleke