woensdag 8 juni 2011

Toch een dagje naar huis...

Het regende de laatste dagen nogal, vandaar dat ik vandaag een dagje in huis ben. Natuurlijk gauw een paar wasjes draaien en even wat oprommelen. Vandaag hebben we ook een kinderverjaardag in de buurt, dus heb ik het gecombineerd. Van werken aan Phebe is nog niet veel gekomen helaas. Vanwege het weer heb ik niet veel ruimte in de vouwwagen en is het verplaatsen van alle knutselwerkjes lastig. Het zijn vooral spelletjes die ik doe met de kinderen, lezen en puzzelen; ook heerlijk toch? Om nou helemaal niets te knutselen? Dat kan natuurlijk ook niet! Ik had nog een patroontje van Bep 'fresh flowers'. Dat zit nu in het mandje. Laatst had ik een stapeltje wolletjes en flanelletjes besteld bij Verknipt en daar maak ik het quiltje van. Het is makkelijk om wolletjes te verwerken en ik vind het ook wel leuk iets anders te doen.
Afgelopen zaterdag zijn we nog naar De Cannenburg geweest en de plaats en standjes vond ik prachtig, maar de quilts die tentoongesteld hingen waren niet helemaal mijn smaak. Het weer was heerlijk dus hebben ma en ik lekker aan de waterkant ons broodje opgegeten. Lekker hoor. Nu nog gauw een was ophangen en neem ik nog even de tijd om te knutselen. Allemaal nog een fijne dag en tot volgende week (bij goed weer natuurlijk!).
Groetjes Nardy

3 opmerkingen:

Pleuntje zei

weet niet of je t nog leest, maar mooi weer gewenst.
en vergeet niet te freubelen.
groet petra

Guusje, zei

Leuke quiltje ben je aan het maken en veel plezier waar je bent en ik hoop dat je nu wel lekker weer hebt.

Lee Prairie Designs zei

Darling quilt that you are making. Weather is not nice here in Iowa (USA) either! I hope our garden and flowers can survive all of this.

Love your blog!

Carolyn :)