woensdag 1 juni 2011

Jarig, vakantie en Phebe...

Maandag was ik jarig, 38 jaar alweer! Erg veel leuke cadeautjes gehad, van een boek, cd, iets bij het servies dat ik spaar en een boek the Civil war sewing circle met prachtige stofjes. De stofjes had ik zelf uitgezocht bij de Quilthoeve. Mooie hè? Verder heb ik nog wat geld gekregen en dat neem ik zaterdag mee naar Vaassen. Samen met mam ga ik naar de quiltententoonstelling op Cannenburg. Zijn er nog meer mensen die gaan?De laatste maanden iets te veel gewerkt van het goede, vandaar dat ik nu een weekje vrij heb genomen. De kinderen hebben ook tussen Hemelvaart en Pinksteren vrij. Wij hebben de vouwwagen van mijn zwager geleend en let op, die zetten we op de camping naar maar liefst 4 kilometer hier vandaan. Mijn man begint vandaag met een nieuwe baan en wilde niet direct een week vrij nemen! Maar nu kan hij 's avonds naar de camping rijden. Het was even een keuze, wat neem ik mee? Eerlijk gezegd staan hier drie mandjes klaar en er mag er één mee. Maar wat let mij om volgende week een mandje om te wisselen als je toch dicht in de buurt staat? Het wordt Phebe denk ik. De laatste schaapjes staan ook op het droge en ik ben verder gegaan met de linkerkant. Ook zijn er weer vier sterren bijgekomen. Ik zoek eigenlijk nog een mooi groen stofje voor de derde rand en dat staat op mijn lijstje voor zaterdag!


Nu ga ik de auto inpakken, nog wat strijken en stofzuigen, zodat we vanmiddag zodra de kinderen uit school zijn richting camping kunnen.

Allemaal een fijne week nog! Groetjes Nardy

18 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog gefeliciteerd! De CD van Brian Doerksen is heel erg mooi (vind ik). Lekker dat jullie een paar dagen weg gaan, geniet ervan! Wij gaan ook weg dus ik moet ook nodig tassen inpakken!
Fijn weekend, Natasja

ria vogelzang zei

Nog gefeliciteerd, hoor!! En heel veel plezier op de camping! Wij gingen ook vaak maar een paar kilometer eg (ivm allerelei redenen), maar je bent er wel helemaal uit en dat voelt toch als vakantie!
Geniet ze hoor!
(ik ga donderdag met dochter naar de Cannenburch)

Corina zei

Nog van harte gefeliciteerd! Je bent lekker verwend zo te zien. Veel plezier op de camping, dat gaat vast lukken met zo'n mooi quiltwerkje onder handen.

katrien zei

Alsnog gefeliciteerd,leuke geschenkjes kreeg je.

carine zei

gefeliciteerd met je verjaardag8 Heel leuke en bruikbare geschenkjes kreeg je. Fijn voor je . Nog een leuke dag verder en geniet ervan. Groetjes uit Brugge Carine

Nicole (MLBV crafting) zei

Nog van harte gefeliciteerd. Je bent goed verwend, mooi allemaal. Geniet van je vakantie, dichtbij en er toch helemaal uit, super.
Groetjes, Nicole

Margreet zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke dingen heb je gekregen, een prachtig boek en supermooie lapjes! Hele fijne dagen op de camping hoor, ze geven heel mooi weer op, dus dat gaat vast wel lukken. Groetjes, Margreet

Roos zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag, ze hebben je goed verwend. Geniet van je vakantie.
Groetjes Roos

Klaske zei

Nog van harte, Nardy!!
Ennuuuuh, maakt niet uit hoor die 4 km, prima oplossing, ben je d'r toch even tussen uit!

Fijn weekend

Esther zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag, wat een super leuke kadootjes heb je gekregen en je Phebe is PRACHTIG. Veel plezier, Groetjes Esther.

quilting Jeannet zei

Helemaal leuk Nardy, en nog een verlate felicitatie. Het boekje heb ik ook, heerlijk om in te bladeren en te mijmeren over van alles....

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Van harte gefeliciteerd en wat ben je heerlijk verwend. Alvast veel plezier in Vaassen en op de camping natuurlijk. Je Phebe wordt mooi.

Janine zei

Gefeliciteerd nog en een fijne vakantie! Wij zijn nog maar net aan het bloggen geslagen en vinden je blog super! We komen vaker buurten.
Groetjes, janine en suus

Mascha zei

Nog van harte gefeliciteerd. En ik wens je een hele fijne vakantie.
Groetjes Mascha

Quilting en Holanda zei

Hallo Nardy, een beetje laat maar toch van harte gefeliciteerd!, Wat mooie cadeautjes heb je gekregen. Groetjes,Carmen

Annemarei zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad. Leuk dat je mijn blog bezocht hebt en me gaat volgen. Je hebt een reuze gezellig blog en bent met leuke projecten bezig. Knap dat je aan de Phebe bezig bent, hij wordt erg mooi. Omdat alles zo klein is lijkt het me echt heel moeilijk om deze quilt te maken. Kom vanaf nu vaker je blog bezoeken hoor! Groetjes, Annemarie

5 juni 2011 21:07


Woordverificatie

Marjo zei

Ik denk dat je, net als ik, nu alleen thuis bent met de kinderen, ook mijn man gaat donderdag proberen 6x de berg op te fietsen! Succes!!
groetjes Marjo

http://blog.tantepollewob.nl/

Daniëlle zei

Alweer bijna 1 week 38 jaar! Nog een dikke pakkerd hoor! Jullie hebben het vast naar je zin en het is een super oplossing zo dichtbij! Geniet nog maar! Liefs, Daniëlle natuurlijk ook nog plezier met Phebe!