vrijdag 23 mei 2014

Leuke middag bij de Stitchers Inn!

Wat een heerlijke middag hebben we gehad! Vanmiddag is het er eindelijk van gekomen, een bezoekje aan de Stitchers Inn in Nunspeet. Gezellig een middag op pad met m'n moeder. Dat hadden we al een poosje niet gedaan, dus dubbel van genoten. 

Wat een heerlijk winkeltje! We werden erg hartelijk ontvangen door Carmen, die ons direct voorzag van een kopje koffie, omdat we van zo ver kwamen. Heerlijk! En ja, een uurtje is zo voorbij als je al het moois ziet. Prachtige stoffen, garens, werkjes noem maar op. Natuurlijk ook allerlei Dear Jane pakketjes, met de mooiste stofjes. Ik zal mijn Dear Jane ook weer eens voor de dag halen, want het is zo'n mooie quilt.


En natuurlijk kan je niet weggaan zonder een paar mooie stofjes mee te nemen voor thuis. En wat mooi verloopgaren van Gentle Arts, een schaartje, patroontje een paar lintjes... Van deze stofjes wil ik een paar leuke speldenkussentjes maken om weg te geven.
 
 

Het schaartje is voor mezelf. Ik vind het zo leuk! Dit patroontje heb ik deze week afgemaakt. Het is van Blackbird Design en ik heb het geborduurd op 16 draads linnen. Vorig jaar was ik er al aan begonnen, maar ik kon het niet meer zien, te fijntjes. Maar nu behulp van mijn nieuwe loeplamp kon ik het eindelijk afmaken! Het stofje past er erg precies bij!

Ook mijn moeder heeft leuke stofjes gekocht voor allerlei projectjes. De laatste tijd kwam het er niet van om een middag te quilten of naaien. Ook de komende tijd zal het niet gaan, althans voor mijn moeder, want volgende week maandag wordt mijn vader geopereerd. Best een ingrijpende operatie en dan is het altijd even afwachten hoe het herstel gaat. Maar de stofjes hebben we in huis en deze middag was heerlijk!
Groetjes Nardy


8 opmerkingen:

Noa zei

oh wij hadden bee vanmorgen dan waren wij net weg leuke stofjes heb je gekocht

Hermie zei

Wat leuk Nardy dat jullie het gezellig hebben gehad.Het is ook een hele gezellige winkel.

Carmen (Stitchers Inn? zei

Hallo Nardy. Ik vond het erg leuk om jullie te leren kennen. Geniet ervan je stofjes en garens. En veel sterkte de komende tijd. Groetjes. Carmen

Judith zei

Wat heerlijk dat jullie zo een fijne middag samen hebben gehad. Veel succes de komende tijd

ria vogelzang zei

Wat heerlijk; zo gezellig samen op stap met je moeder.
Ik ben nog nooit bij de Stitchers Inn geweest; toch maar eens op mijn lijstje zetten!
Fijn weekend en sterkte de komende week ivm je vader.

Ieke78 zei

Mooie stofjes! En veel sterkte volgende week als je moeder geopereerd wordt!

Ageeth Dorsman zei

Wat een prachtige spulletjes heb je gekocht, daar in Nunspeet! Het staat op mijn lijstje, om een keer heen te gaan, maar het is zo ver... Je borduurtje is geweldig en het lapje lijkt ervoor gemaakt,
Veel sterkte volgende week, en een spoedig herstel voor je vader gewenst.
Groetjes van Ageeth

Guusje, zei

Wat een mooie aankopen heb je gedaan. Het is een erg leuke winkel.