zondag 1 juli 2012

Camelot blok 2

De Camelot quilt update, het 2e blok voor mij. Een erg leuk blok om te maken, met stofjes die ik ook erg leuk vind. Het was wel lastig om de cirkels goed aan elkaar te krijgen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze zeker twee keer uitgehaald heb, maar nu is het goed gelukt.


Nu ga ik verder met Dear Jane, er zijn een paar blokjes geknipt en in zakjes gegaan deze week, zodat ik nu lekker in de tuin kan gaan zitten. Alhoewel, er staat hier veel wind en met die kleine stukjes... We zullen zien.
En zondagmiddag is hier vaak spelletjes middag; met z'n vieren om te tafel een spel doen. Ook altijd gezellig. Allemaal een fijne zondag, groetjes Nardy  

12 opmerkingen:

Hermie zei

Dat is weer een mooi blok Nardy, ik heb de morgen gebruikt om eens weer alle blogs te bekijken, veel oppassen en veel verjaardagen, dan schiet het er bij in,maar ik ben weer bij.

Ageeth Dorsman zei

Mooie cirkel is het geworden! En het
klopt helemaal, dat het lastig is om
de verschillende cirkels goed op elkaar te laten passen, zonder stof-
te-veel of stof-te-weinig, dat luistert nogal nauw. Maar het is je
prima gelukt!
Groetjes van Ageeth

Judith zei

Ook hier waaien we uit ons hemd. Mooi is je blok geworden, leuk om op de eerste hier de update van te hebben, fijne zondag

Marijke zei

Vind het een prachtig blok geworden!
Ook hier in Den Haag erg veel, te veel wind!
groetjes Marijke

Juicybear zei

Heel mooi blok zeg, veel succes met je lapjes buiten in de wind, misschien kan je ze vastpinnen:-)
Groetjes Anneke

Ineke zei

Prachtig blok! De stofjes zijn erg mooi en ook het rondje is prima gelukt. Hier liggen ook nog een paar "Jane" blokjes geknipt, hoop ze deze week te laten zien.
Groeten, Ineke

Ria zei

Je kleuren zijn inderdaad prachtig en het rondje is ook een knap stukje werk. Mijn moeder is dit weekend bij mij den die zij dat de kleindochter van haar broer en schoonzus uit Enter ook Nardy heet. Woont jou Oma misschien daar en heet zij Voortman?
zou wel lachen zijn.

Fijne zondag.
Ria

Lida zei

Weet je, het doet er niet toe hoe vaak je het moet doen, als het resultaat maar naar je zin is en jij hebt een beeldschoon blok gemaakt!
Groetjes
Lida

Grit zei

Der Block ist sehr schön geworden.
Liebe Grüße Grit

Guusje, zei

Wat een mooi blok is het geworden. Leuk om aan je DJ te werken.

Ineke zei

Prachtig blok

Wieke van Keulen zei

Prachtig blok, Nardi. ik heb hem ook gemaakt, maar ik vond het een crisisblok; de 3e keer was eindelijk scheepsrecht. Wat wordt je sterrenquilt met hexen toch mooi zeg. Wat een leuk werkje. Fijne week toegewenst, Wieke