woensdag 4 januari 2012

Het is bijna zover!

Allereerst wens ik iedereen een goed en creatief 2012! Een heel nieuw jaar, nieuwe plannen, ideeën, maar ook afronden. Ja, want 7 en 17 januari zijn de data van mijn examen NIMA A. De studie is bijna afgerond. Alles neem ik nog een keer door deze dagen en dan moet het goed zijn.En wat we gaan doen in 2012? Huisjes, erg leuk! Voor de afwisseling heb ik 1 huisje gemaakt vandaag. Het worden er geen 366, dat gaat me niet lukken. Het wordt een poppenhuisjesquilt! Ik zie het wel. In ieder geval erg leuk om te doen! Overal verschijnen de huisjes, leuk!
Ook wil ik zeker proberen een groot gedeelte van Phebe af te krijgen. En mijn moeder en ik zijn van plan samen een quilt te maken, dat wordt deze klik. Prachtig vinden wij! Het is een BOM, dus elke maand iets om aan te werken. Dat vond ik met de Christmas Fun ook zo leuk dat er elke keer een pakje kwam.
Voor iedereen een fijne dag nog; ik duik nog even in de boeken! Groetjes Nardy

13 opmerkingen:

Roos zei

Succes met je examens en wat een schattig huisje is het geworden. Wat een monsterproject ga je maken zeg, maar het is wel en erg mooie quilt.
Groetjes Roos

neeftje zei

Veel s6!
Ook van hier de beste wensen!

Pauline zei

Wat een lief huisje! Ik bloghop even huisjes, wat zijn er al een droppies gemaakt, zo kom ik nog eens op andere blogs en wat zijn er veel leuk te lezen blogs, die van jou hoort daar zeker bij.
Succes met je Phebe, dat is zo'n mooi patroon!
Groetjes, Pauline

Lida zei

Lief huisje en iedere maand een geeft wel een schattig poppenquiltje! Succes met je examens en een heel fijn jaar! Groetjes
Lida

Pleuntje zei

Wat leuk, ik ben gek op huisjes. Lijkt me ook leuk om het in rood,wit en blauw te doen. Ik las op het blog : leukidee-leukkado.blogspot.com, dat ze iedere week een ander borduurpatroon plaatst wat ze zelf heeft ontworpen, misschien leuk voor jou om te bekijken.
Het project met je moeder wordt ook vast heel mooi en is echt een heel project zo te zien. Heel veel succes met je examen. x Petra

mieke zei

Roos, met wat voor studie ben je bezig ? Die afkorting zegt mij niets!
Succes in ieder geval.

Een hele mooie quilt, die jullie samen gaan maken.

Mascha zei

Wat een leuk huisje. Ik wens je heel veel succes met je examen. Ik zal alvast voor je duimen.
Groetjes Mascha

betty prins zei

Heel veel succes met je examens!!!
En daarna is er vast weer tijd om van die mooie huisjes te maken...

Guusje, zei

Wat een leuk huisje en wat een mooie stoffen heb je al gebruikt en dan de BOM waar je aan gaat werken wat is ie mooi geweldig gewoon. En studdeer ze.

Rosa zei

It`s very cute!

Birgitte aka Bietje zei

Succes met je examens. 7 Januari is een zondag, heb je echt op zondag een examen??
Leuk dat je ook met de huisjes mee doet. Met zijn allen trekken we de bouwsector uit het slop. Of zouden we ze juist werk uit de mond stoten??

Monica zei

Je huisje en je plannen voor 2012 zijn leuk, maar op de eerste plaats héél veel succes met je examen!!

Jora zei

Je eerste huisje is leuk geworden!
Succes met je examens, maar evenals Mieke zegt de afkorting me niets.. Dus ook van mij de vraag: wat voor studie ben je aan het afronden?