zaterdag 21 januari 2012

Een fluitende vogel...

Wie zegt dat je na een periode van studeren eerst moet ontstressen geloof ik nu direct. Deze week wilde ik beginnen het huis goed onderhanden te nemen, maar tot nu is dat nog niet gebeurd. Mijn gedachten waren nog volop bij het examen en ik had nergens zin aan. Heb ik mij verveeld, nee natuurlijk niet! De bakjes met stoffen zijn wel uitgezocht en woensdagmiddag ben ik verder gegaan met Phebe! LEUK! Hoewel ik twijfelde over de tweede applicatierand, heb ik deze er toch aangezet. Dat kostte mij bijna de woensdagmiddag. En kijk: de eerste vogel zit erop! Mooi! Ik ben overstag, het wordt toch appliceren.



Doordat deze rand eraan zit, wordt het steeds mooier. Ik moet nu wel op zoek naar nieuwe stofjes, want in deze rand wil ik eigenlijk andere stofjes dan van het medaillon.

Mijn moeder en ik gaan elk jaar naar de handwerkbeurs in Zwolle. Vorig jaar zag ik op veel blogs dat de beurs in Vijfhuizen ook mooi is. Voor ons is het iets te ver rijden, maar als je er een tweedaagse van maakt, dan moet het lukken toch? Dus gaan mam en ik op vrijdagmorgen richting Haarlem of Den Haag, dat weten we nog niet, om te winkelen, hebben we een Bed & Breakfast overnachting geboekt en gaan we op zaterdag naar de beurs! Lijkt me ontzettend gezellig! Daar moet ik zeker lapjes kunnen vinden toch? Allemaal een fijne dag, groetjes Nardy

11 opmerkingen:

Supergoof zei

Dat zit helemaal goed met de lapjes en het weekend!
En je Phebe is errug mooi,.... ik ben er lang geleden ook een keertje aan begonnen, en nu ik jouw applicaties zie, heb ik zin om 'ns te gaan kijken waar ze gebleven is,...
;o)

susana zei

Heel mooi jou Phebe!!
Ik denk°°° dat je genoeg lapjes gaat tegen komen, gezellig week/end,
groetjes Susi

Ageeth Dorsman zei

Vijfhuizen is zeker een leuke beurs,
ik ben er vorig jaar geweest, en het
wordt natuurlijk helemaal leuk als
jullie er zo'n gezellig weekend van
maken! En wat wordt je Phebe mooi (ik
vind je achtergrondstof ook heel mooi
passend in het geheel).
Groetjes van Ageeth

Lida zei

Nu dat lukt je vast en zeker, ze hebben er genoeg! Wat wordt hij mooi jouw Phebe! Veel plezier met de steekjes en laat je hoofd maar goed tot rust komen, groetjes
Lida

ria vogelzang zei

Wat een prachtige Phebe!!!! Het is toch een plaatje, hoor, die quilt!
En jullie hebben samen vast heel veel plezier in Vijfhuizen!
Geniet ze!! Het lijkt me zo super om dat samen met je mam te kunnen doen!
Groetjes, Ria.

Ria zei

Wat leuk om samen met je moeder naar Vijfhuizen te gaan. Sla maar lekker je slag het wordt vast een mooi weekend. We zien het wel wat je allemaal niet kon laten liggen. Je Phebe ziet er prachtig uit.
fijne zondag,
Ria

Guusje, zei

Wat wordt je rand ook erg mooi wat geweldig dat je hem toch gaat appliceren. Heel herkenbaar je moet na studeren eerst weer helemaal terugkomen in de wereld zonder studie.

Quilting Moesje zei

Vorig jaar (voor het eerst ) in Zwolle geweest .
Nu hoorde ik ook dat Vijfhuizen dan nog mooier, leuker is ...
Staat ook op de planning eerste weekend van februarie :o)
Veel plezier ! leuk dat je er twee dagen van maakt!
Groetjes,
Simone

Miranda zei

Ik heb vorig jaar erg genoten daar in Vijfhuizen en hoop ook weer te kunnen gaan. Phebe is bij jou ook zo een plaatje aan het worden...lekker genieten Nardy!

neeftje zei

Leuk je phebe! Zeker doen die rand zo.
Vijfhuizen is super leuk, ik ga ook, als quilt-angel ( op zaterdag) groetjes

Karen zei

You do very nice applique stitching.