dinsdag 19 april 2011

Een andere tak van sport...

Even een heel ander berichtje deze keer wat niets met knutselen te maken heeft, maar wel met hobby. Vanaf nu staat er een foto van mijn broertje (rechts) op mijn weblog. Op 9 juni 2011 gaat hij, met een team andere fietsers, de Alpe d'HuZes maar liefst 6 keer beklimmen!


Dit alles heeft natuurlijk een doel! Lees hier het berichtje:



Beste allemaal,

Nog nooit heb ik iedereen tegelijk in mijn e-mail-kring een bericht gestuurd...
Maar dit is dan ook de eerste reden om het wel te doen!

De strijd tegen kanker, waarbij al het geld goed besteed wordt! 100%!!!

Steun ons ook, doneer een bedrag. Heb je vragen, dan hoor ik het graag! Check in ieder geval de onderstaande links en vertel het aan iedereen of stuur het door!

Voor mij de uitdaging om 6 keer te gaan, voor jullie de uitdaging om ons daarin te steunen!!!

Bedankt!



Ik vind het geweldig knap dat hij zich inzet voor het goede doel, dat ik het wel een berichtje waard vind! Wil je er meer van weten, klik hier.



Allemaal een fijne avond, groetjes Nardy

9 opmerkingen:

Gerd@ zei

He wat leuk ik ben afgelopen vrijdag naar een benefit diner geweest van Teun de Jong hij doet ook mee hij heeft zijn zuster verloren aan kanker en zet zich daarom in hij heeft al heel veel geld opgehaald de opbrengst van het diner/veiling/loterij afgelopen vrijdag was tien duizend euro ... wat een topper ..
Ik wens je broer heel veel succes .. Gr. Gerd@

https://sites.google.com/site/steunteunopdeberg/

Esther zei

Wat goed zeg, ik volg ieder jaar via radio 2 de toer. Su66 voor je broer knap hoor. Groetjes Esther.

sandra zei

Wij hebben vorige week met school ook geld opgehaald en de kinderen hebben een spornsorloop gehouden.Ze hebben toen 3500,- opgehaald en gedoneerd.Kom op jongens zet hem op in Juni.Groetjes sandracreaties.blogspot.com

Pleuntje zei

Ik heb respect voor de mensen en ook voor je broer, dat hij zich hier voor inzet.
Ook ik heb iemand gesteund die meedoet. succes voor je broer.
groey Petra

Lida zei

Ik wens hem veel succes en een goed resultaat! Bij de quiltwinkel van Cora in Schiedam staat een bus om geld te doneren, dus ik hoop dat veel quiltsters er wat in achterlaten! Fijne dag,
Lida

Guusje, zei

Wat geweldig dat hij ook gaat een collega van mij gaat dit ook doen in dezelfde tijd en mijn steun heeft hij volledig. Ook voor jouw broertje petje af en het doel helemaal geweldig heb twee jaar gelden mijn familie aan deze ziekte verloren.

Mariska zei

Wat leuk om dat hier te lezen.
Onze neef Gert-Jan Verkouter doet ook mee en gaat ook fietsen, ik heb respect voor deze mannen!!

Nelleke zei

Hallo Nardy wil je broer veel succes wensen met de beklimming van de Alp mijn man rijd dit jaar ook voor de tweede keer mee en gaat ook voor zes keer.Zelf ga ik ook mee om te supporteren en het is dan ook een evenement om nooit meer te vergeten.Groetjes Nelleke

quilting Jeannet zei

Wat goed van je broer joh, wat fijn dat er altijd weer zulke belangeloze mensen zijn die iets in beweging zetten voor een ander.Ik vind je blok van de christmas van LA ook erg mooi geworden, knap dat je dat in de trein kune doen.

groetjes, fijne paasdagen! Jeannet