vrijdag 18 maart 2011

En het is zo weer vrijdag...

Deze week is er weinig creatiefs uit mijn handen gekomen. Druk geweest met werken, kinderen, tandarts (beugels en gaatjes), tja en dan is het alweer vrijdag. Wel heb ik een aantal kastjes opgeruimd, haakgaren netjes geordend en wat bloemetjes gehaakt. Ik had gehoopt nog een aantal sleutelhangertjes af te krijgen voor de verkoop morgen, maar dat is niet helemaal gelukt. Soms wordt je geleefd door je gezin en dat was deze week ook zo.

Vorige week heb ik (samen met m'n moeder) een begin gemaakt met een haaknaaldenmapje. De haaknaaldjes liggen nu in een mandje of niet, als je ze nodig hebt... De stofjes zijn van Tilda, ik heb ze besteld bij Marutska. Erg mooie serie vind ik.
Volgende week ga ik nog een voedingskussenhoes maken voor mijn schoonzusje, die in april een baby verwacht. Zij heeft erg leuke stof gekocht met lieve diertjes erop. Ik hoop dat er ook nog een dekbedovertrekje uit kan voor de wieg! Als het af is (en ik het mag showen van mijn schoonzusje) dan volgt de foto!

En dan, ja dan gaan we terug naar de schoolbanken. Volgende week start mijn opleiding Nima A in Utrecht. Ik zie er best tegenop om weer na zoveel jaar aan de studie te gaan. (Het kost ook zoveel knutseltijd...) Maar ik vind mijn werk ook erg leuk, dus daar moet je ook tijd voor vrijmaken.
Voor nu, allemaal fijn weekend! Groetjes Nardy

8 opmerkingen:

x zei

Oooh, NIMA-a is pittig...succes ermee, weer leren is ook erg leuk!!

Esther zei

Wat een haaknaaldenmapje hebben jullie gemaakt. Su66 volgende week. Fijn weekend Groetjes Esther.

Marijke zei

Leuk idee een haaknaaldenmapje en die gehaakte vlinders enig!
Fijn weekend,
groetjes Marijke

Michaja zei

Succes met je NIMA-A! Heel dapper dat je weer aan de studie gaat.
Je stofjes en lintje (heb ik ook) zijn super mooi!
Groetjes Michaja

Maaike zei

Hey Nardy, wat een mooie dingen maak je! Prachtige stofjes en haakwol, heerlijke kleuren allemaal... Succes met de studie!
Liefs van Maaike

Daniëlle zei

hihi had ik hier bijna last van jouw identiteitscrisis hihihi, nee hoor, ik plaag je maar, maar moest wel even bijlezen vandaar! Ben nog steeds weg van de bloemetjes die je haakt, de bolletjes in de mand zijn om te smullen, al die heerlijke kleurtjes bij elkaar! Mooie dag, liefs, Daniëlle

Makkie zei

Goed joh dat je weer aan d studie gaat!
Wat zijn die stofjes inderdaad super zeg!
Fijn weekend

Lida zei

Ook ik ben op latere leeftijd weer terug gegaan naar school, was al ruim 40 en vond het in het begin een hele klus, maar als je wat ouder bent heb je ook de discipline die je er voor nodig hebt, ik leerder elke avond een half uur tot een uur en maakte mijn huiswerk iedere zondagochtend als alles nog stil was en ben van de 20 beginners samen met een andere mevrouw geslaagd, de rest maakte er een potje van! Ik wens je dus succes en bedenk, meer dan 1 uur leren op een avond heeft weinig nut, gewoon goed verdelen dan kom je er vast! Succes! En heb je last van het voorjaar, je bent al aan de schoonmaak!! Groetjes
Lida
P.S. je haaknaaldenmapje ziet er veelbelovend uit!