dinsdag 15 februari 2011

Druk zijn met ...

Je kan met veel dingen druk zijn, of je druk maken natuurlijk. Nou, afgelopen weekend ben ik druk geweest met Phebe. Eerst druk met patroontjes knippen, druk met voor wat gebruik ik welk stofje? Dan natuurlijk nog druk met hoe krijg ik ze zo mooi mogelijk op de stof? Ik vind het geweldig leuk om te doen!

Maar als het weekend dan voorbij is, ben je weer druk met je werk, helpen met het huiswerk van mijn kinderen, wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Maar nu even weer genieten van Phebe. ik kan zelf niet wachten tot de handwerkbeurs in Zwolle. Er moeten namelijk nog wel een paar stofjes bijkomen (ben alweer druk met het opschrijven van tinten ...). Ik ga samen met mijn moeder en tante naar de handwerkbeurs en heb er erg veel zin in.

Afgelopen weekend heb ik ook het hart gemaakt voor de hartenruil van Katrien. Het hart ligt klaar om morgen op de bus te doen. Ben erg benieuwd wat mijn ontvanger ervan vind!

Dit weekend ontving ik van Margreet een award:
Heel erg leuk, bedankt Margreet. Nu heb ik mij ook 'druk gemaakt' aan wie ik nu deze award door moet geven. Er zijn zoveel leuke blogs die ik zo graag lees en waar ik zo van kan genieten, dat ik maar besloten heb het zo te laten.

Morgen werk ik een ochtend extra, maar ik hoop dat ik morgenmiddag nog even met Phebe kan gaan zitten. Voor nu, nog een fijne avond.
Groetjes!

5 opmerkingen:

Thea zei

Je bent lekker bezig zie ik, leuk meneertje wordt het. Succes met lapjes kopen!

Miranda zei

O Maud, nog een verslaafde erbij! Kan uit ervaring zeggen dat ze je weet bezig te houden...ons Phebe-ke...veel plezier met het maken! Appliceergroetjes

Mascha zei

Wat wordt je Phebe al mooi. Leuk om zo al naar de handwerkbeurs in Zwolle uit te kijken om mooie stofjes te kopen.
Groetjes Mascha

Esther zei

Mooi je Phebe, Leuke stofjes ben je gebruikt. Groetjes Esther.

Guusje, zei

Wat geweldig dat je ook meteen met Phebe bent begonnen. Het ziet er prachtig uit. Mooie schapen. En natuurlijk gefeliciteerd met je award.