vrijdag 3 september 2010

Van verven, sausen en knustelen!

De laatste weken is er weinig van knutselen gekomen. Verjaardag, werk en .... mijn keukenkast geverfd! Dat is natuurlijk ook wel een vorm van knutselen, maar mijn bak met stofjes kijkt mij zo aan!

Wij hadden een grenen kast in de keuken staan, die ik altijd goed in de bijenwas had! Maar nu moest ik eerst alle bijenwas eraf halen (pffff...), daarna schuren en lakken. Maar, het resultaat mag er zijn en de kast in nu taupe! Natuurlijk ook een mooie zandkleurige kasthanger van Zpagetti eraan!Alleen nu vond ik dat de muur ook wel een sausbeurt kon gebruiken en dat heeft een paar avondjes gekost. Niet dat de keuken zo groot is, maar voordat je 's avonds kan beginnen als de kinderen op bed liggen (anders willen ze helpen ...)

MAAR, vanmiddag ook even een nieuw hoekje gemaakt op het plankje in de keuken en een leuk hart geknutseld van een mooie bloemenstof van Tanya Whelan. Ik ga er nog een paar maken, leuk!

En in een leuke collega heb ik ook een nieuw knutselmaatje gevonden! We bekijken allerlei leuke sites met stofjes, garen, lintjes en knoopjes en wisselen ideeën uit. We lopen met tasje met knustelwerkjes over de afdeling om elkaar de werkjes te laten zien. Gauw maar eens afspreken thuis.
Allemaal fijn weekend, groetjes Maud

9 opmerkingen:

Guusje, zei

Je kast is mooi geworden al vond ik hem voor die tijd ook erg mooi. Leuk hart en hoekje heb je gemaakt en wat gezellig dat je een collega hebt gevonden die ook van knutselen houd.

Judith zei

Oh, die kast was vast heel veel werk. Ik heb ook zo'n kast, die heb ik inmiddels al naar zolder verbannen. Die van jou is prachtig!

Groetjes Judith

Daniëlle zei

Zo zeg, jij hebt eer van je werk!! Is prachtig geworden zo!! Leuk dat je een knutselcollega hebt gevonden!! Stimuleert he!! Heel veel plezier samen! Mooi weekend, liefs, Daniëlle

Esther zei

Je kast is erg mooi geworden en die lapjes en het hartje zijn erg mooi. groetjes Esther.

Jantine zei

Ik vind de grijze kast erg mooi, maar ik had de keus nooit kunnen maken, zo'n mooie grenen kast verven.
Een knutselende collega, dat is gezellig!

moncherry zei

Pfff....wat een zweetdruppels zal dat gekost hebben met schuren! Maar het resultaat is inderdaad geweldig! Leuke blog heb je!
Ik heb een jaartje geleden ook zo'n 'knutselvriendin' gevonden. Hihi, dus dat meeslepen van tasjes vol creatieve en inspirerende spulletjes klinkt erg herkenbaar!
Groetjes Monique

Michaja zei

Je kast is heel mooie geworden! Enne je stapelstofjes ook :)
Leuk om zo'n knutselcollega te hebben.

Annemarie's Haakblog zei

Jeetje wat is je kast mooi geworden! Goeie keus, deze kleur!

Groetjes,
Annemarie

Lysanne zei

wat is die kast mooi geworden. Erg mooie kleur