woensdag 30 juni 2010

Bloemen, hexagonnetjes en Dear Jane

Toch is het mij gelukt om nog 5 bloemetjes te maken met dit warme weer! Het zijn er nu 20 in totaal. Omdat ze niet zo groot zijn, moet ik nog wel even doorwerken ... Mijn kistje voor de vakantie staat klaar en daar zitten de stofjes (Tilda) in voor de bloemetjes en de stofjes voor de Dear Jane.

Afgelopen weekend ben ik aan dear Jane begonnen. Het was wel eventjes kijken hoe de blokjes allemaal moeten, maar ik ben begonnen met een paar simpele blokjes.


Verder heb ik afgelopen week weinig gedaan. Een paar weken geleden schreef ik over de verjaardag van mijn opa, maar helaas is hij vorige week overleden. Elke dag ben ik even bij oma geweest en dan blijven de stofjes liggen.

Allemaal een fijne dag en misschien volgt er vanavond en update van dear Jane, want vanmiddag ben ik van plan ermee verder te gaan en de kinderen heerlijk spelend om mij heen.

7 opmerkingen:

katrien zei

Wat een mooie bloemmetjes.
Succes met de DJ.

Anoniem zei

Allereerst gecondoleerd met je opa. Sterkte met dit verlies.
Je bloemtjes zien er weer heel mooi uit. Wat een moed om aan zo'n groot project te beginnen met kinderen om je heen!
Veel succes en ik ben benieuwd naar het resultaat! Groeten Jeanet

Esther zei

je bloempjes zijn erg mooi, lekker werkje voor de vakantie. Je DJ lapjes zijn er erg mooi uit,ik ben benieuwd naar meer :-) groetjes Esther.

ria vogelzang zei

Tjonge, dat is wel moeilijk om zo ineens afscheid te moeten nemen van je opa! Heel veel sterkte, meiske! Dan staan je gedachten ineens even stil, he! Flinke arm om je heen, hoor!!
En je blommetjes zijn dan soms een prima manier om je gedachten even te laten gaan.....
Liefs van mij!!

Guusje, zei

Gecondoleerd met je opa. Heel veel sterkte. Je hebt ondanks dit verlies nog veel gedaan hoor. Leuk dat je ook de DJ gaat maken.

Daniëlle zei

Joh toch, dat zal zeker niet meevallen! Heel veel sterkte meis! De lapjes wachten wel op je hoor en wij ook! Er is voor alles een tijd dus luister naar je hart! Liefs, Daniëlle

Elisabeth zei

Sterkte met het verlies van je opa... Door je berichtje bij mij kom ik bij jou terecht... wat en gezellige blog heb je, ook haken is een van mijn hobby's naast quilten. Leuk om zo dezelfde intresses te hebben... kom zeker vaker langs. Groetjes Elisabeth