vrijdag 24 januari 2014

Affo!

Deze week heb ik dit mini quiltje afgemaakt!  Het is gemaakt van stofjes uit de serie Civil War Journals. De blokjes zijn allemaal in de ditch gequilt.
 
 

Hier nog een close up van de voorkant, zo kan je de stof beter zien.


En de achterkant:Fijn dat dit ook weer af is! Ik heb besloten nog niet aan de mystery quilt van Di Ford te beginnen, want er zijn nog een paar dingen die eerst afgemaakt moeten worden. Het is zonde om dingen niet af te maken!
 

Hier ben ik deze week wel aan begonnen, een borduurtje als cadeautje. Dat zijn van die leuke projectjes tussendoor! Hoe vinden jullie dat stofje? Ooit eens gekocht voor ooit, nou voor nu dus. Het wordt de achterkant van dit speldenkussentje. Het linnen en borduurgaren is uitgezocht door Laura, want zij wil het weggeven. Ik heb ook nog een bedeltje besteld van een eifeltorentje en die komt er ook op. Wordt vervolgd! Allemaal alvast een fijn weekend! Groetjes Nardy

5 opmerkingen:

Floor zei

Leuk geworden dat mini quiltje! Ben gek op dat soort patronen en stofjes.
Is toch leuk zo'n kleine quilt tussendoor. Ik wacht ook met Di haar patroon totdat ik alle delen heb, hou niet zo van verrassingen weet graag waar ik aan ga beginnen.

Guusje, zei

Wat een mooie en leuke miniquotje. Mooie stoffen zijn dit toch. Goed van je dat je eerst dingen afmaakt doe ik ook. Het borduurwerk is erg mooi en leuk.

Ageeth Dorsman zei

Prachtig, je kleine quiltje met de civil war stofjes! En ook het borduurwerkje met de Eiffeltoren gaat heel mooi worden, vooral ook door het verrukkelijke lapje voor de achterkant ( en die reactie hierboven, dat is dus echte spam en zou ik maar even verwijderen, tenzij je natuurlijk heel graag "gratis" tips wilt voor slanke benen. ;))
Fijn weekend en groetjes van Ageeth

Phyllis zei

Enig miniquiltje! En dat borduurwerkje ook hartstikke leuk, had ik nog nooit gezien met die Eiffeltoren. Vind dat toch altijd mooi , rood borduurwerk.
Knap dat je eerst dingen afmaakt, daar ben ik niet zo goed in....

Monica zei

Wat is dit een mooi quiltje geworden, gefeliciteerd met je affo, dat geeft een voldaan gevoel hè! Leuk borduurtje!