woensdag 2 januari 2013

2013... en alles op een rijtje

Allereerst wens ik iedereen een goed en liefdevol 2013; uiteraard ook veel creatieve uurtjes! De laatste weken heb ik helaas niet veel creatieve uurtjes gehad, maar wel veel tijd voor mijn gezin! Heerlijk vakantie met spelletjes, familiebezoekjes, oliebollen eten, opruimen, noem maar op.
Maar nu tijd nemen om weer een blog berichtje te schrijven en bij iedereen weer blogjes te lezen. Leuk om te lezen dat velen schrijven wat er in 2012 gemaakt is en wat in 2013 gemaakt gaat worden, of afgemaakt gaat worden natuurlijk.


Het mooiste van 2012 vind ik dat de quilt van de cursus helemaal af is. Handgemaakt en zelf doorgequilt. Weliswaar wat kleine schoonheidsfoutjes, maar wij liggen er met plezier onder!
Nou af te maken is hier ook aan de orde! Uiteraard gaan we verder met Dear Jane. Oh ja, al weer bijna de 5e van de maand, dus vanmiddag staat een blokje op het programma! Prachtig wordt ze!


Dan is er de Camelot quilt, elke eerste van de maand een blokje. In totaal zijn er 4 af, dus ik loop iets achter, maar probeer het vanaf nu bij te houden!


De top van de Vintage Sampler is ook bijna klaar, ik ben bezig met de laatste randen. Ik denk dat ik deze quilt machinaal laat doorquilten, want Josephine is eerst aan de beurt om doorgequilt te worden.
Heeft iemand ervaring met machinaal door laten quilten? Aan Josephine heb ik een mooi begin gemaakt, het middeblok en de eerste zandlopertjes rondom zijn klaar.


Dan is er natuurlijk ook nog Phebe, de applicatierand waar ik zo tegenop zie! Toch proberen elke keer weer een klein stukje te doen...


Ook is er een project gestopt, The Civil War Journal. Prachtige stoffen, maar elke maand 8 of 10 dezelfde blokken maken was geen uitdaging. Ongetwijfeld worden deze stoffen voor een andere quilt gebruikt. In de Quiltmania's staan mooie quilts en waarschijnlijk ga ik deze stoffen daar voor gebruiken. En nieuwe projecten? Oh ideeën genoeg! En ik heb me ook opgegeven voor een nieuwe BOM. Elke maand een envelopje op de mat, ik vind het geweldig! Neem hier maar eens een kijkje.

Nu ga ik verder met de kamer opruimen, vervolgens ga ik mijn stoffen, bandjes en kantjes ordenen en heerlijk rommelen met van alles en nog wat. Fijne dag, groetjes Nardy

17 opmerkingen:

Marijke zei

Prachtige quilts ben je mee bezig!
groetjes van Marijke

Martine zei

Jij ook de beste wensen.
En wat ben jij met veel projecten bezig.
Leuk om ze allemaal te zien.

Ieke78 zei

Wat een leuke quilts ben jij aan het maken zeg. Veel succes & plezier ermee!

conny's quilts en creaties zei

Tjonge wat een plannen heb je, wel erg veel maar allemaal erg mooi! Succes ermee!

AnitaS zei

Mooie quilts ben je aan het maken. Veel plezier ermee.

Corina zei

Je hebt prachtige quilts onder handen! Veel succes en plezier ermee, en ik volg graag je vorderingen.

Lida zei

Prachtig je mooie sampler, wel er komt vast nog meer moois uit je handen zo te zien! Een heel fijn en gezond jaar gewenst met veel steekjes, groetjes
Lida

Esther zei

Hij word/ is Prachtig. Wens je een gezond en creatief 2013 groetjes Esther.

Unknown zei

Wat een prachtige creaties heb je gemaakt en ben je mee bezig kijk mijn ogen uit
wens je ook alle goeds voor 2013

Liefs Nellie

Guusje, zei

Wat een mooie quilts heb je onderhanden. En wat leuk dat je de nieuwe bom uitgekozen hebt hij is prachtig. Ook voor jullie de beste wensen voor 2013.

Annemarie zei

leuk om te zien waar je mee bezig bent, het zijn prachtige quiltprojecten! Mooie BOM ga je aan meedoen. En ja... soms sneuvelen er wel eens projecten. Komt bij mij ook voor en gelukig kunnen we de lapjes dan weer voor hele leuke nieuwe projecten gebruiken. Groetjes, Annemarie

Hennie zei

De beste wensen voor jou en allen die je lief zijn.
Leuke projecten heb je onder handen! ! !
Groetjes Hennie.

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Ook voor jou de beste wensen. Je laat echt hele mooie dingen zien. Geniet er van!!!

groetjes

Wietske

audrey zei

Lovely projects! I adore the applique border on the last quilt. Beautiful!

Quilting Moesje zei

Heerlijk om te kijken naar je quilts .. lapjes:o)
...
Jij ook een goed, gezond en liefdevol ... creatief 2013 gewenst hoor !!

Simone

Anoniem zei

The Ladies [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#814]north face outlet online[/URL] area Titanium Insulated Milano Jacket's natural powder skirt kept snow as well as chilly from coming in from beneath, but this [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#1037]north face outlet locations[/URL] even offers an adjustable belt on the front that basically serves an aesthetic function without being a part in the jacket's functional design.

Judith zei

Heerlijk al die verschillende projecten. Ik heb mij ook opgegeven voor robin's nest! Leuk!