vrijdag 5 oktober 2012

Dear Jane blokjes en feestje!

Vandaag 5 oktober, weer tijd voor de Dear Jane update. Drie blokjes zijn er weer bijgekomen deze maand. Ik moet weer eens een middag shashings gaan aanzetten, want dan kan de lap weer groeien!

Hier komen ze:


C1 Trooper Green's Badge

 
E3 Paddle Wheels

 
H1 Peek-a-boo

Het ware leuke blokjes om te maken, niet al te lastig. Het werkt perfect om voorgeknipte blokjes in zakjes klaar te hebben staan, dan kan je zo een zakje pakken. Ben bijna door de 'voorraad' heen, dus dat wordt weer een middagje knippen.

En dan een feestje? Ja, want Laura onze dochter is vandaag 12 jaar geworden! Vanmorgen al gezellig met elkaar ontbeten en straks voor de laatste keer naar school om te trakteren. Het was dit jaar niet nodig om er nog iets bij te knutselen, ha ha dat doe je in groep 8 niet meer! Nu eerst een bakje koffie en dan even mijmeren hoe die dag 12 jaar geleden ook al weer ging... Hebben jullie dat ook?

Fijne dag, ondanks de regen maken wij er een feestje van! Groetjes Nardy

15 opmerkingen:

Unknown zei

Ha Nardy,
Gefeliciteerd met je dochter!

En... ja dat heb ik ook, bij mij zijn ze 21 en 25 en je denkt er toch aan op zo een dag, gelukkig had ik geen vervelende bevallingen. Nou ja, prettig was anders, maar het was te doen.
Groetjes Anita

Hopenlijk knapt het weer wat op!

Judith zei

Gefeliciteerd met je dochter, ja ik heb dat ook altijd op de verjaardagen van onze dochter. Dat begint een paar dagen van te voren al, omdat ik toen geheel onverwachts in het ziekenhuis belande... Maar dat is weer een heel ander verhaal. Leuk ook hoe dingen ineens niet meer hoeven, geen geknutsel op de tractatie en volgend jaar op het voortgezet onderwijs natuurlijk helemaal geen traktatie. Dat is 'not done', fijne dag vandaag.

Unknown zei

Gefeliciteerd met je dochter, mooie blokjes heb je,
fijne dag!
Groetjes Berbel

Anoniem zei

Hoi Nardy,
leuke blokjes heb je weer gemaakt, ja ik heb dat ook altijd op een verjaardag van de kinderen, dan denk je toch weer terug aan de dag dat ze werden geboren, ook al zijn ze nu al 40 jaar.
Fijne dag nog. groetjes Hermie

Grit zei

Wunderschöne Blöcke.
Liebe Grüße Grit

Lida zei

Gefeliciteerd met je dochter en met je schitterende blokken! Groetjes
Lida

Hennie zei

Gezellig een feestje. Gefeliciteerd met je dochter ! ! !
Mooie blokjes heb je gemaakt.

Fijn weekend Hennie.

Manuela zei

Schöne Blöcke.

Liebe Grüße
Manuela

Phebe and Jane zei

Gefeliciteerd met je dochter. En ik krijg gewoon heimwee als ik die DJ-blokjes zie.
Groetjes,
Marian

Anoniem zei

Ja, ook ik denk bij verjaardagen nog vaak, weet je nog..... Leuke leeftijd 12 jaar. Volgend jaar wordt het helemaal spannend voor haar. Fijn weekend en nog een fijne avond. Groetjes Wilma

conny's quilts en creaties zei

Wat een mooie blokjes voor Jane heb je weer gemaakt. Gefeliciteerd met je grote dochter. Tja dat zal moeders wel eigen zijn, bij elke verjaardag van een van mijn kinderen (23,21,19 inmiddels) haal ik me zo weer de bevalling voor ogen, mijn man vindt dat apart, kan zich het nog nauwelijks herinneren...zal wel komen omdat wij al het werk moeten doen van de klus die een bevalling is...

Roos zei

Mooie DJ- blokjes Nardy. Nog van harte met je dochter. Onze oudste wordt deze maand (al) 17, maar ik moet dan ook altijd aan de dag dat ze geboren is terugdenken, het is dan niet te bevatten dat het al zolang geleden is.
Groetjes Roos

Rina zei

Gefeliciteerd nog met je dochter. Ook ik maak pakketjes klaar van meerdere blokjes. Dan kan ik als ik even een half uurtje tijd heb meteen aan het werk. Fijn weekend.

Ineke zei

Mooie blokjes! Gefeliciteerd met je dochter! Ik moet ook een voorraadje blokjes snijden, pakt makkelijk op dan.

Daniëlle zei

Nog van harte met de grote meid! Ach waar blijft de tijd?!!
Lieve blokjes heb je er weer bij! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle