woensdag 8 februari 2012

Het uitje en nieuwe aankopen!

We gingen vroeg op pad afgelopen vrijdag mam en ik. De kinderen naar school en ik in de auto. Tjonge naar Haarlem terwijl het ging sneeuwen! Gelukkig viel het onderweg mee met de sneeuw en waren we rond 11.00 uur in Haarlem en daar sneeuwde het behoorlijk! We hebben de auto in de parkeergarage gezet en zijn toen voorzien van snowboots, dikke jas en muts gaan winkelen. Heel gezellig hoor, lekker stampen in de sneeuw en sneeuwballen van jongelui om je oren krijgen!
's Avonds ons hotelletje opgezocht, heerlijk gegeten in een bistro en toen naar de kamer. We hadden namelijk nog wat knutselwerkjes meegenomen. Mam een borduurtje, een mooi hart; en ik een huisje. We waren moe van de hele dag banjeren door de sneeuw en zijn maar op tijd gaan slapen, want de volgende dag gingen we nog naar Vijfhuizen!

Wat was het koud in deze hal! Maar de heerlijke chocolademelk, de prachtige quilts en de leuke winkeltjes vergoeden alles! Natuurlijk hebben we leuke aankopen gedaan. Ik heb mooi vilt gekocht met een leuk tijdschrift en ook mooie bijpassende stofjes. Ik wil iets gaan maken met stof en vilt.
Mooie grijs/blauwe tinten met warm rood. Zie je hier het bloemetje weer? Het wordt een naaldenmapje. Ik wilde zo graag iets maken van de nieuwe aanwinsten en dan is een naaldenmapje leuk om te doen. Het is bijna klaar, de rand nog festoneren. Wordt vervolgd! En dan wil ik een klein quiltje maken van stof en vilt, iets uit het nieuwe tijdschrift.

Er zijn weer ideeën genoeg opgedaan. Overal hingen van die mooie projecten. Maar voorlopig zijn we druk met Phebe en Dear Jane en .... 'Josephine' (klik). Mooi is ze toch? Ik had haar al in het echt gezien en uiteindelijk ook maar besteld. Ik heb nu tijd over voor mijn gevoel nu de studie voorbij is. Het examen van de opleider ICM heb ik gehaald, maar ik ging voor het NIMA examen en deze uitslag volgt pas begin maart, even geduld nog. Als kadootje voor mijzelf heb ik toen 'Josephine' besteld.
Nu moet ik de kou trotseren, want er moeten nog boodschapjes gedaan worden. In ieder geval melk voor chocolade en ik denk dat ik de kinderen ga verrassen met pannenkoeken! Vind ik zo leuk als ze uit school komen en ik ze in de hal hoor roepen: mam, ik ruik pannenkoeken is dat bij ons? Fijne dag, groetjes Nardy

9 opmerkingen:

Quilting Moesje zei

Fijn en gezellig weekend heb je gehad !
Mooie stofjes :o) en vilt ook.
Zoveel moois en leuks in Vijfhuizen !
Straks weer genieten van de pannekoeken en chocola met de kinderen, leuk hoor !
Groetjes,
Simone

Evelyne zei

Mooie stoffen heb je gekocht! En ik lees ook een fijn weekend met je moeder, wat gezellig en samen dezelfde interesses.En dan thuis met de kinderen pannenkoeken eten, ja dan kan zo'n weekend niet stuk!!!
Lieve groetjes, Evelyne

Nicole (MLBV crafting) zei

Mooie stofjes heb je gekocht, kun je weer heerlijk aan de gang.
Fijne dag en geniet van de pannenkoeken met chocolademelk. groetjes, Nicole

neeftje zei

Goed geslaagd dus! Heerlijke aankopen heb je in iedergeval!

Phebe and Jane zei

Wat gezellig, zo'n weekendje uit. Mooie dingen heb je gekocht. En dat pakket van Josephine ziet er schitterend uit.
Groetjes,
Marian

Guusje, zei

Wat een mooie aankopen heb je gedaan en wat een verwennerij die Josephine zo mooi. Daar zul je met veel plezier aan werken. Natuurlijk ook gefeliciteerd.

Lida zei

Wat een geweldige spullen heb je gekocht, mooi vilt met een heel gaaf boek en schitterende lapjes! Veel plezier met al die mooie dames en veel leuke uitjes nog met je Mams, groetjes
Lida

My name is Riet zei

Wat een leuk blog is dit. Ik ga je volgen.

ineke zei

Goed geslaagd zo te zien. groetjes ineke