woensdag 18 januari 2012

Nu even wat anders...

Dat kan je wel zeggen, nu even iets anders! Gisteren heb ik het examen gehad, pfff en dat was best pittig. Nu afwachten maar op de uitslag en dat kan wel 2 maanden duren. Nou voorlopig gaan de boeken in de kast. Maar omdat ik afgelopen maanden behoorlijk gestudeerd heb, is het heerlijk om eens niets te hoeven doen. Nou ja niets, achterstallig onderhoud in huis, maar dat verdeel ik over de komende dagen/weken. Wel heb ik vanmorgen de vriezer leeggehaald om deze te ontdooien. Niet zo'n leuk werkje, maar was wel prioriteit nummer 1!
Er komen allerlei ideeën bij mij naar boven om vanmiddag te gaan doen. Verder met Phebe? De rand voor de volgende applicaties heb ik al geknipt. Of toch met Dear Jane waarvoor ik eindelijk stof heb gekocht voor de sashings. Of toch verder met een klein quiltje, zoals deze appeltjes:


Dit wordt in ieder geval geen groot quilt, want ik vind dit een lastig werkje. Of ga ik de naaimachine eens op tafel zetten om gewoon iets te maken om weg te geven? Zoals deze labeldoekjes voor de Baby Born die ik laatst gemaakt heb als cadeautje samen met de schattige slippertjes voor de pop. Vind ik ook altijd leuk om te doen.Dan liggen er ook nog twee borduurtjes om gemaakt te worden tot een speldenkussentje.
Weet je wat zo heerlijk is? Niets moet, alles mag en komt het vandaag niet, dan morgen wel! Voorlopig zit ik nog heerlijk aan de keukentafel met een bakje koffie! Allemaal een fijne dag! Wat ik gemaakt heb vandaag? Dat laat ik de volgende keer zien. Groetjes Nardy

11 opmerkingen:

Gerd@ zei

Wat heerlijk he ... lekker bedenken wat je allemaal kan aanvangen met je vrije middag ... succes ... groetsss

Gerd@

Nicole (MLBV crafting) zei

Even lekker doen waar je zin in hebt. Het quiltje van de appeltjes ziet er maar ingewikkeld uit, maar wel heel mooi.
Fijne dag en groetjes, Nicole

Guusje, zei

Fijn dat je het examen hebt gedaan, nu even tijd voor wat leuks en afwachten. Wat noem je allemaal leuke dingen op om te gaan doen. Ben benieuwd wat het geworden is.

Quilting Moesje zei

Zooo leuk ... lieve kleine kado'tjes .... bedenken, maken en geven !
Je labeldoekjes zijn wel heel mooi!en de slippertjes hel lief ... :o)
En dan heb ik het nog niet eens over je appeltjes quilt ...

Veel plezier met je projecten !
Simone

Ps,
ik zal duimen hoor ... voor de uitslag ... wel lang wachten hoor pfff ...

Mascha zei

Wat fijn dat je examen achter de rug is. Ik herken het dat je na al dat leren even niet weet wat je met je vrije tijd ga doen. Je zou aan alles wel willen beginnen.
Dat de keuze gewoon moeilijk is.
Groetjes Mascha.

Jasmijn zei

He lekker even niets doen...ehe wat leren betreft dan. Ik weet uit ervaring dat het een lastige opleiding is dus ik zal voor je duimen dat het goed gegaan is.
groetjes van ons allemaal

Hennie zei

Heerlijk je hebt weer tijd om met je lapjes bezig te gaan nu je niet meer met je neus in de boeken zit.

Je hebt gelukkig keuze genoeg, daar hou ik ook wel van.

Groetjes Hennie.

Lida zei

Hoop dat je snel een goede uitslag krijgt, toch altijd spannend! Nu vermaak je maat met je lapjes en je steekjes je hebt leuke projecten genoeg! Fijne dag
Lida

quilting Jeannet zei

Genoeg om over na te denken, ik vind de applecores wel geweldig, maar mij lijkt het ook niet makkelijk die ronde vormen.

mieke zei

2 maanden wachten op een examen uitslag. Dat is nogal wat.
Succes met het invullen van je tijd, zo te lezen zal dat geen moeite kosten !

Frau Seidenhase zei

superschön...
Liebe grüße Birgit