woensdag 26 oktober 2011

Phebe en de stand van de sterren

Hoe gaat het met Phebe? Nou de laatste tijd is er weinig van gekomen. Tot afgelopen zaterdag. Ik was de hele dag naar school geweest en 's morgens in de trein is het gelukt een sterretje te maken en de terugweg ook. Dat is het voordeel dat de NS wegwerkzaamheden plant en je daardoor gewoon drie kwartier langer onderweg bent. Van een nadeel een voordeel maken!
Toen ik 's avonds thuis kwam, was ik zo moe dat ik het liefste op de bank was gaan liggen. Maar ja, dat is natuurlijk voor de rest niet gezellig. Dus eerst patatjes eten in de kamer aan de tafel. Dat doen we alleen op zaterdagavond, gezellig op de knietjes aan de tafel. En toen, ja toen viel mijn oog op de doos met Phebe... Weg moeheid, weg lange dag, heel ver weg studie en heb ik de hele avond heerlijk aan diezelfde tafel zitten appliceren!
In de vakantie had ik al bijna 2 randen klaar van de dogtooth en die heb ik er ook aan gezet. Lijkt zo leuk! Ik moet zeggen dat appliceren toch niet helemaal mijn ding is. Ik kan het niet netjes genoeg krijgen, maar dat is waarschijnlijk mijn eigen idee. Ook de sterren schieten mooi op, het zijn er nu 19 in totaal.
En nu vanmiddag. De kinderen hebben beide een kinderfeestje vanaf 12.15 uur, gelijk uit school. Dus dan sta ik bij school om 2 tassen over te nemen en de tas met kadootjes en kaartjes en knutselwerkjes mee te geven, uiteraard een dikke knuffel en veel plezier! Ook veel plezier voor mama, want zij rijdt vanmiddag door naar Zutphen. Er moeten namelijk nodig stofjes bijkomen... En nu? Nu ga ik snel mijn boeken pakken en een proefexamen maken. De vorige keer vroegen een paar lezers zich af welke studie ik volg. Dat is nima A, een opleiding voor marketing. Erg leuk, maar ook erg veel stof (leuke woordspeling!).
Nou fijne dag! Groetjes Nardy

17 opmerkingen:

Roos zei

Zo heeft de NS toch ooit zijn voordelen *LOL*
Wat een geweldige sterretjes zijn er weer gemaakt.
Groetjes Roos

Corina zei

Wat wordt het mooi zeg! En zo zie je maar, zijn die vertragingen en werkzaamheden toch nog ergens goed voor.

Daniëlle zei

De derde soort stof moet je afstoffen hihihi, leuk he die taal!! Je schiet idd al lekker op, mooi wordt het hoor, gave kleurtjes! Mooie dag, liefs, Daniëlle

Lida zei

Succes met de studie en wat worden je sterren en je Phebe middenblok mooi! Groetjes
Lida

Dear Jo zei

Wat ben je een prachtige sterren aan het maken. Ik vind de kleurencombinatie heel erg mooi!!!

Phebe and Jane zei

Wat een prachtige sterren heb je gemaakt. Dat zal mooi staan bij het middenstuk.
Ik zit ook een beetje in een dipje met Phebe.
Groetjes,
Marian

Hennie zei

Prachtige sterren heb je gemaakt en je Phebe mag er ook zijn hoor ! ! !

Groetjes Hennie.

Irena zei

leuk die steren,ik ben met quilt curssus bezig en we zijn begonnen met de Ohio ster,en ja leuk werk,groetjes irena

Gerda zei

Je Phebe wordt wel erg mooi hoor!!!!
Gezellig je gezien te hebben vanmiddag..( nu weet ik ook gelijk wie je bent;0))..) je sterren zijn ook Prachtig..;0)
Fijne avond

Guusje, zei

Wat wordt je Phebe mooi en je hebt ook al mooie dogtoothranden gemaakt. De sterren zijn ook al zo mooi. Sterkte met studeren spannend.

quilting Jeannet zei

Wat gebruik je een mooie stoffen voor de sterren, echt prachtige combinaties, ik vind het wel een hele mooie quilt worden.

Hubertine zei

Hij wordt prachtig!!! Mooie kleurencombinaties!!!
Succes met je studie!!
Groetjes, Hubertine

Céline zei

Ik vind hem prachtig worden. Je gebruikt ook precies de kleuren die ik ook gekozen zou hebben. Ik volg je nu al een tijdje en ben zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Michaja zei

Ik vind dit zo knap!!!
Echt super.
Groetjes Michaja

Babette zei

Hallo Nardy,

Wat een leuke dingen op je blog, ik heb je meteen aan de mijne toegevoegd, dan kan ik je volgen!

Groetjes Babette.

betty prins zei

Hee, Nardy, wat leuk dat ik hier weer een Phebe tegenkom, je middenstuk is mooi geworden en de blokken zijn om te smullen.
Appliceren is ook niet zo mijn ding, daarom ligt het al weer een poosje stil hier...

Miranda zei

Kijk nu wat een prachtige blokken hier! Wat een heerlijk verfrissende versie van jou Phebe...enne hier ligt ze momenteel stil te wezen..zelfs geen sterretje is erbij gekomen. Eerst nog wat andere dringendere zaken aan mijn hoofd. Groetjes