woensdag 14 september 2011

Speldenkussentje en een nieuw boek!

Weet je nog van die prachtige kantjes die ik in Frankrijk gekocht had? Deze week moest ik er iets mee doen, een klein stukje mocht ik gebruiken voor dit speldenkussentje. Van deze stof lagen nog een paar strookjes in de kast en ik vond ze er helemaal bij passen.


Een grote knoop uit mijn oma's knopendoos aan beide kanten en klaar! Er ligt er nog eentje die in elkaar moet, maar eventjes geduld nog.


Vorige week heb ik dit prachtige boek bij haar gekocht. Zij heeft een erg leuk webwinkeltje met mooie bandjes en stoffen en toen zag ik dit boek. Er staan leuke speldenkussentjes, tassen en quilts in van mooie stoffen, prachtige kleuren. Van boeken heb je nooit genoeg, toch?


Fijne dag! Het is hier heerlijk zonnig. Groetjes Nardy

8 opmerkingen:

carina zei

Goedemorgen, he dat is een mooi boek wat je hebt gekocht, zo eens even kijken of ik er wat meer van kan zien. Wat een lief speldenkussentje en je sleutelhangers zijn snoepies zeg. groet Carina

Gerd@ zei

Goed idee van dat spelden kussen ik heb een raar paars geval van
sweatstof ...... groetsss Gerd@

Esther zei

Leuke speldenkussentjes en je boek lijkt mij prachtig, Groetjes Esther.

Lida zei

Inderdaad een heel leuk boeken en al heb jij er nooit genoeg, mijn boekenplanken zijn nu overvol en dus moet ik mijzelf in bedwang houden! Maar voorlopig heb ik zoveel dat ik wil maken en doen, ik zal me dus niet gaan vervelen! Dat is een schattig kussentje geworden en een nostalgische knoop is een extra leuke toevoeging! Groetjes
Lida

Corina zei

Leuk speldenkussentje, en dat boek ziet er wel heel interessant uit!

Guusje, zei

Lijkt me een erg leuk boek, net als het speldenkussen dat is ook een erg leuke geworden.

Phebe and Jane zei

Wat een schattig speldenkussentje. Het boek ken ik niet, maar het ziet er leuk uit.
Groeten,
Marian

Janneke Assink zei

Wat mooi, je kussentje! Bedankt voor je leuke stukje over m'n shop, erg leuk te lezen!