woensdag 13 juli 2011

Christmas Fun deel 3, Phebe en stofjes

Deel 3 van de Christmas Fun is ook klaar! Ondertussen ligt deel 4 al in het mandje, maar ik denk dat ik haar bewaar voor de vakantie (nog 4 weken, zucht...) Dat duurt nog even, want de kinderen moeten nog anderhalve week naar school. Terwijl ze de rapporten vorige week al gekregen hebben. Maar het zijn wel leuke weken voor spelletjes, musical en rekenen en taal (?!)
Ook deel 3 is weer leuk geworden. Het begint er op te lijken. Hier kan je zien hoe de deeltjes aan elkaar moeten. Afgelopen zaterdag ben ik nog naar Zutphen, Petra Prins, gereden; het is zo'n prachtig winkeltje! Voor Phebe miste ik nog een achtergrond stofjes. In de vakantie is het leuk om de sterren mee te nemen en dan kunnen deze stofjes niet missen! Ook vond ik het leuk om een ander stofje te kiezen voor de derde rand, de dogtooth.
Daar ben ik het weekend al aan begonnen. Allemaal driehoekjes snijden en 's avonds heerlijk aan elkaar zetten. Zoonlief dacht dat hij de stofjes wel kon snijden, dat leek hem leuk. Alles waar ik mee bezig ben, vind hij mooi en wil hij ook doen. Dat kan natuurlijk, zo heeft hij al eens een uiltje gemaakt en er ligt ook een borduurwerkje van hem in de kast. Maar na 3 driehoekjes snijden, was het toch genoeg vond hij en ging schommelen. Leuk toch?

Wat we vandaag gaan doen weet ik nog niet. Het weer lokt erg om de mandjes maar eens op tafel zetten! Fijne dag nog, groetjes Nardy

8 opmerkingen:

Gerd@ zei

Knap hoor van je zoon ik vind het prachtig maar om zelf te doen denk ik dat ik het te priegelig vind ..

Succes met Phebe ... Gr. Gerd@

Birgitte aka Bietje zei

Hij heeft je toch maar mooi 3 stukjes gesneden.
De CF wordt prachtig. Ik ben nog aan het stoeien met nummer 2. Hij ligt nu in drie stukken uit elkaar, die moeten nog aan elkaar. Een mooi werkje voor vanavond. Nummer drie ligt getekend hier, maar nummer 4 moet nog komen. Ik verwacht het iedere dag.

Roos zei

Ik zou willen dat ik mijn meiden zover kreeg, maar helaas. Je hebt weer topwerk geleverd. Mooi.
Groetjes Roos

Esther zei

Leuk dat hij je heeft geholpen, je DF word prachtig, groetjes Esther.

Nelleke zei

Hallo Nardy wat een mooie stofjes heb je gekocht.Je Phebe word mooi en de Christmas Fun ligt hier ook klaar om aan te beginnen.Groetjes en een fijne week Nelleke

Guusje, zei

Wat een mooi blok van de Christmas Fun en wat wordt jouw Phebe mooi, je hebt ook erg mooie stoffen gekocht.

Ieke78 zei

Wat ben je met een leuke dingen bezig. Ik ga je blog vanaf nu volgen...

groetjes, Ieke

Phebe and Jane zei

Wat wordt je Phebe mooi. Veel driehoekjes he?
Groeten, Marian