woensdag 22 juni 2011

Fresh Flowers en Christmas Fun deel 3

Het mini quiltje 'Fresh Flowers' is af! Nou ja, bijna af, want de rand moet ik nog voor een klein stukje vastzetten aan de achterkant. Voor de harten van de bloemen heb ik oude knopen gebruikt, gekregen van mijn oma. Ik vind het een leuk quiltje geworden, alhoewel ik eerst mijn twijfels had of ik het wel af zou maken. Maar het is ook wel leuk om iets kleins te maken, wat dan ook snel af is!

De stofjes voor het derde deel van de christmas fun heb ik ook geknipt en gesneden. Daar gaan we vanmiddag eens lekker voor zitten. Het is wel een gepriegel die kleine sterren.


Ik hoop dat het niet de hele dag blijft regenen, want onze kinderen lopen mee met de avondvierdaagse! Een fijne dag allemaal, groetjes Nardy

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Schattig quiltje! Ik maak ook graag kleintjes, dan heb je lekker snel resultaat...groetjes, Margreet

Lida zei

Leuk geworden je quiltje en grappig die knoopjes! Succes met je Xmas quiltje en de kleine sterretjes! Hoop dat ze droog kunnen lopen, groetjes
Lida

Gerd@ zei

Van quilten heb ik geen kaas gegeten maar ik vind het er wel geinig uitzien hoor ... en nu
al aan de kerstquilt tja het kan maar klaar
zijn he ... hier regent het maar de avond4daagse is hier al geweest ....
Succes vanavond ... Gr. Gerd@

Anoniem zei

Ik vind het een lievertje geworden, ik hou wel van die kleine quiltjes. ( kan bij jou helaas ook alleen anoniem reageren) , weet je hoe je dat op moet lossen? ga naar reactieformulier, instellingen op reactie en dan ipv hele pagina pop up venster aanvinken, dat is veel makkelijker voor bloggers om weer te reageren.

Groetjes, Jeannet

Miranda zei

Wat een schatten laat je ons weer zien! Beiden hebben een jummy gehalte!