vrijdag 15 april 2011

Lynette Anderson Button Club

Een paar weken geleden had ik mij ingeschreven voor de button club van Lynette Anderson. Op andere blogs zag ik telkens BOM terugkomen en vond het zo leuk om elke maand iets te maken en te wachten op een patroontje, dat ik mij hiervan ingeschreven heb. Vorig jaar had ze ook al zo'n leuke kerstquilt. Deze quilt 'Christmas Fun' wordt 58 x 81 cm.


Vorige week zaterdag had ik het pakketje in huis. Ik had er de stofjes bij besteld van De Quilthoeve. Vanmiddag ben ik begonnen met het randje. Leuk om quilten te combineren met stitchen. De hartjes moet je eigenlijk appliceren, maar ik vind het leuker om de hartjes op de stof te festoneren.


Leuk wordt het al hè? Zijn er meer mensen die meedoen met de button club?


Fijn weekend alvast, groetjes Nardy

7 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Ja ik ga hem ook maken. Ik krijg hem van The Log Cabin. Maar het pakketje moet nog komen. Dus wacht ik in spanning af, want al heel veel deelnemers hebben hem al.
Lynette kan wel een hele doos naar nederland sturen, volgens mij wonen hier zo wat de helft van alle volgers van deze bom.

Guusje, zei

Ja ik ga hem ook maken het leek me zo leuk en hij is niet zo groot. Moet er nog wel aan gaan beginnen, dat staat voor volgende week op het plan.

quilting Jeannet zei

Wat zal dit een leuke quilt worden, ik vond de stofjes ook al zo mooi.

groetjes, Jeannet

patchworkwilma zei

Ja, hij is mooi he? Ik heb ook het eerste blok binnen (van het Quilterspalet) Als ik het 2e blok binnen krijg ga ik beginnen. (maar stiekem voeg ik nog wat stofjes van mijzelf toe in de zelfde sfeer)

prettig weekend.
groetjes, Wilma

Pleuntje zei

Heerlijk om zo "fijn" te werken.
geniet ervan.
groet Petra

Mascha zei

Het is een heel leuk en lief patroon.
Groetjes Mascha

Joke zei

Is het mogelijk de patroontjes van de buttonclub 2011 van iemand over te nemen of te ruilen met de petroontjes van de buttonclub 2012? die heb ik nml graag een reactie!

Groet,
Joke Ulinski