zaterdag 22 januari 2011

Eindelijk de kussentjes gemaakt!

Vandaag was het eindelijk weer een zaterdag waar niets op de planning stond. En vanmorgen bedacht ik dat het wel leuk zou zijn vandaag de kussentjes te maken van de stof die ik hier al eens had laten zien.Elke keer als ik het kastdeurtje openschoof, zag ik de stof liggen! Ik heb er een velours biesje over gestikt en de knopen uit 'de oude doos' gehaald.


Al met al is het niet eens zoveel werk, maar je moet er gewoon even de tijd voor nemen. Ik heb nog meer stof en ook nog meer kussens zonder hoes, dus ... Nu gauw alles opruimen en stofzuigen, want ik heb in de kamer zitten naaien. De kinderen hebben de ochtend en bijna de hele middag aan de keukentafel zitten kleien, dus naar moet nog gedweild worden.

Maar, vanavond zit ik op de bank tussen mijn nieuwe kussens!

Fijne avond allemaal, groetjes Maud

17 opmerkingen:

flowersandhome zei

Mooie kussens! Niet zoveel werk zeg je? Zou voor mij een hele klus zijn! Ik kijk altijd met veel verwondering wat een mooie dingen er gemaakt kunnen worden als je maar met een naaimachine overweg kan.
Groetjes,
Marian

Theetante San zei

Wat een leuke kussentjes zijn het geworden! Super!

Groetjes San

tineke zei

heel erg leuk zeg!

quilting Jeannet zei

Wat zijn ze leuk geworden Maud, enne....die speldenkussentje daar bewaar je er toch zeker één voor de swap ergens in september (lol)

Ellen zei

Zo lief geworden! Leuk!

Lida zei

Heerlijk hè, zo'n dag dat je echt lekker door kan werken en er echt iets afs uit je handen komt! Ik heb ook zitten naaien en een hele rij af gekregen, maar morgen hoop ik ook nog wat steekjes te kunnen maken, het weer nodigt niet echt uit voor een lange strandwandeling, dus die wordt doorgeschoven naar een andere keer! Ik vind je kussens erg leuk, zo vrolijk de stoffen die jij gebruikt en zulke leuke combinaties! Ach hier moet ook worden gedweild hoor, een monstertje en twee mannen maken ook heel wat rommel! Geniet nog maar van je weekend, knuffel
Lida

Esther zei

Wat zijn ze mooi geworden, je stofjes zijn echt super. Groetjes Esther.

loesje zei

Mooi hoor, leuke stof heb je gebruikt.

groetjes Gerlinde

Fleurige Fleur zei

Prachtige stoffen!!! Wat een leuke blog heb jij!! Lekkere vrolijke creatie's!!

Groetjes,
Fleurige Fleur

Guusje, zei

Ze zijn erg leuk geworden en ja soms moet je het gewoon oppakken en afmaken.

Michaja zei

Wat een prachtige kussens van prachtige stofjes heb heb je gemaakt Maud!
Groetjes Michaja

Anoniem zei

Wat een leuke kussentjes!

~*~ saskia ~*~ zei

En wat zijn ze leuk geworden, Maud. Zo vrolijk in die mooie stofjes! Daar is altijd wel een plekje voor te vinden, he? Ik heb ook veel, heel veel kussens in allerlei maten. Vind het erg gezellig staan!
Een fijne avond nog. xx

Mascha zei

Gezellige kussentjes.

Anoniem zei

Zo, jij hebt niet stilgezeten, de afgelopen tijd. Wat een leuke, vrolijke dingen heb je weer gemaakt. En dan die kussens... helemaal leuk. Groeten Jeanet

Lia zei

Ze zijn prachtig! Ik heb je blog net ontdekt en ben meteen volger geworden. Wat een leuke dingen maak je.

Groetjes,
Lia

creanja zei

Wat een schitterende kussens geworden zeg, ik ben ook druk bezig! het blijft leuk! fijne zaterdag hoor, groetjes anja