zaterdag 16 oktober 2010

Allemaal verkocht!


Allereerst bedankt voor jullie fantastische reacties! Erg geweldig allemaal, bedankt!

Mijn schoonmoeder belde vanmiddag dat alle sleutelhangers verkocht zijn. Blije meisjes die de hangers aan hun jassen of tassen hingen. Erg leuk natuurlijk. Ze heeft ze verkocht voor € 2,50. Toch een leuk bedrag voor de zending en daar gaat het om!
Ik ben alweer begonnen aan een nieuw aantal sleutelhangers, want een lege hanger is wel kaal natuurlijk...

Allemaal fijne avond,
groetjes Maud

vrijdag 15 oktober 2010

Sleutelhangers gemaakt!

Deze week heeft bijna helemaal in het teken gestaan van bloemetjes haken! Wat wil je toch met zoveel sleutelhangers?!?



Mijn schoonmoeder heeft morgen een zendingsverkoop vanuit de kerk. Zij maakt altijd mooie luierhangers en pittenzakken. Laatst zei ze mij dat het niet meer zo hard liep. Ik dacht misschien dat het leuk zou zijn om een aantal sleutelhangers voor haar te maken. Het zijn er nu 25 en misschien komen er vanmiddag nog een aantal bij.


Woensdagmiddag kwam ze bij ons een kopje thee drinken. De sleutelhangers hingen op een hanger aan de muur en toen vroeg ze mij 'wat wil je toch met zoveel sleutelhangers?' Nou, zei ik, misschien wil je ze hebben voor de zendingsverkoop? Geweldig, dan heb ik ook een keer iets anders, zei ze enthousiast!

Ze kan hier toch wel € 1,50 of € 2,00 voor vragen? Vanmiddag komt ze ze ophalen en ik hoop dat ze ze allemaal verkoopt!

Groetjes en fijn weekend,
Maud

vrijdag 8 oktober 2010

Een geslaagd feestje!

Dat was een geslaagd feestje vanmiddag. 9 leuke meiden, die allemaal van knutselen houden. Zoals gezegd gingen we vogelhuisjes beplakken met stofjes, gehaakte bloemetjes, lintjes, knoopjes, roosjes enz. De hele middag zijn we gezellig bezig geweest.


En het resultaat mag er zeker zijn! Alle meiden waren enthousiast en hier staan alle vogelhuisjes.
Na het eten hebben we nog een leuke speurtocht gedaan door de wijk. Helemaal geweldig! Om 8.00 uur zijn alle kinderen weer thuis gebracht, hebben wij de kamer opgeruimd, gedweild en nu gaan we heerlijk 'hangen' in de bank met een glaasje wijn!
Allemaal fijn weekend,
groetjes Maud

dinsdag 5 oktober 2010

Er is er één jarig!

Hoera, vandaag is onze dochter 10 jaar geworden. "Ben ik nu een tiener, mam?"


We hebben weer leuke traktaties geknutseld, omdat ze het nog zo graag wou.

Veel kinderen in de klas doen het niet meer, maar zo moeder, zo dochter, wij houden van knutselen. Ook voor de juf van Laura maar een mooie Zpagetti bloem gehaakt, en voor de meester ... tja hij krijgt een traktatie, alhoewel hij de bloem ook erg mooi vond!

Vrijdagmiddag komen 8 meisjes uit de klas en wat gaan we doen? Ik heb 10 vogelhuisjes gekocht en leuke stofjes, lintjes, knoopjes, gehaakte bloemetjes gemaakt, enz om de vogelhuisjes te versieren. Leuk toch!

Met het tasje wat ik vorige week gemaakt heb, ben ik weekwinnaar geworden bij de stoffenkraam, ook helemaal geweldig! Ik heb een bon gewonnen t.w.v. 10 euro en dat wordt zeker goed besteed (aan stofjes uiteraard).

Een fijne dag allemaal, groetjes Maud

vrijdag 1 oktober 2010

Het is al een klein dekentje...

Deze week weer een aantal granny squares gemaakt en het dekentje al voor een gedeelte in elkaar gezet.
Het lijkt al leuk vind ik zelf! Allemaal fijn weekend,
groetjes Maud