vrijdag 8 oktober 2010

Een geslaagd feestje!

Dat was een geslaagd feestje vanmiddag. 9 leuke meiden, die allemaal van knutselen houden. Zoals gezegd gingen we vogelhuisjes beplakken met stofjes, gehaakte bloemetjes, lintjes, knoopjes, roosjes enz. De hele middag zijn we gezellig bezig geweest.


En het resultaat mag er zeker zijn! Alle meiden waren enthousiast en hier staan alle vogelhuisjes.
Na het eten hebben we nog een leuke speurtocht gedaan door de wijk. Helemaal geweldig! Om 8.00 uur zijn alle kinderen weer thuis gebracht, hebben wij de kamer opgeruimd, gedweild en nu gaan we heerlijk 'hangen' in de bank met een glaasje wijn!
Allemaal fijn weekend,
groetjes Maud

11 opmerkingen:

Angela zei

wauw....wat een gezellig tafereel zo...en wat zijn ze prachtig geworden...

Krijg mijn kleine mannen niet zo gek die willen alleen maar ridder en soldaten feestjes..maar ach, dat heeft ook wel wat hoor.
groetjes angela

Michaja zei

Wat een super gezellige boel moet dat geweest zijn. En het resultaat mag er zeker wezen. Wat denk je kan ik dit doen met meiden van 7 jaar?
Vind het echt een super leuk idee!
Groetjes Michaja

Kom Achterom zei

Wat super gezellig met die meiden! doet me denken aan een feestje van mijn dochter toen we gingen pottenbakken!! zoo leuk! en wat een prachtig resultaat zeg super vrolijke huisjes!!
fijne dag
Yolanda

DEKAKADO zei

Wat een prachtig tefelreel.
Doet me denken aan de feestjes van onze dochter destijds.
Wat een voldaan gevoel heb je daarna he?
Kind blij, vriendinnetjes blij en moeder blij.

Maartje zei

Wat Leuk!!! Lekker he, zo'n geslaagd feestje.

Groetjes Maartje

Esther zei

Wat ziet er erg gezellig uit en wat zijn de vogelhuisjes mooi geworden fijn weekend groetjes Esther.

flowersandhome zei

Wat een leuk ideetje voor een meisjes-feestje! Heb ik hier ook vaak gehad en ze wisten dat er altijd geknutseld werd. Leuk hé? Druk ook maar het zijn momenten die je altijd zullen bijblijven én de kinderen ook, geloof me!
Groetjes,
Marian

Mariska zei

Gezellig al die vogelhuisjes....een echt meidenfeestje! Ik verheug me daar op want ik heb ook twee meiden maar moet nog even geduld hebben ze zijn nog maar 2 en 9 mnd oud.

Hubertine zei

Wat een gezelligheid, en ook zo'n leuk idee! Helemaal top! Daar zullen de meiden vast nog lang aan terugdenken! Fijne dag!
Hubertine

Anoniem zei

Leuk zeg, zo'n meidenfeest! En de resultaten natuurlijk ook! Wij zijn nog niet verder gekomen dan jongens feesten en die knutselen niet zo graag. Ik vind het altijd een hele opgaaf, zo'n feestje. Maar goed, we hebben hoop...onze dochter is vier, dus wie weet....

Fiedelientje zei

het resultaat mag er idd zijn! Leuk!