woensdag 8 december 2010

Nieuw projectje!

Vorige week schreef ik al over een nieuw projectje. Het gaat een mini quiltje worden van het boek 'my whimsical quilt garden'. In dit boek zitten 20 quiltjes om te maken met bloemen en vogeltjes.

Ik heb nog een stapeltje pip studio stofjes liggen en ik vind ze zo mooi!

Om te beginnen heb ik dit blokje gekozen met een vogeltje. Vanmiddag al een paar stofjes geknipt en nu ga ik beginnen met appliceren.


Of het helemaal gaat lukken qua tijd komende dagen weet ik niet. Ik heb altijd de gewoonte om voor de kerstvakantie de juffen iets te geven. Nu heb ik wit en rood vilt besteld en hier wil ik hartjes van gaan maken. Hopelijk komt het vilt morgen, maar nu de TNT aan het staken is, weet ik het niet. Voorlopig kan ik gaan appliceren!
Nog een fijne avond, groetjes Maud

7 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een schattige stofjes zijn dat zeg, superleuk, ja daar hou ik ook wel van! Succes met je vogeltje.

Esther zei

Leuk project,ik heb het boekje even via internet op gezocht. Wat een super boekje, ik heb benieuwd naar meer. Groetjes Esther.

ria vogelzang zei

Wat heel lief! Dat wordt vast een plaatje!
Veel plezier en ik ben benieuwd hoe het vervolg eruit gaat zien!! :))
Geniet ze!

quilting Jeannet zei

Ohhh, wat ziet dat er schattig uit zeg zo met die kleurtjes, ik dacht eigenlijk dat whimsical altijd van die aarde kleuren had, ik heb er ook een boek van, maar je kan natuurlijk je eigen stoffen gebruiken en dan ziet het er weer heel anders uit.

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Leuk!!! Alleen de kleurtjes zijn al geweldig! Moet wel ewrg mooi worden! Fijn weekend, groeten Jeanet

Maaike zei

Hai Maud, dat ziet er heel beelbelovend uit! Prachtige vormen en stofjes. En je vilten harten zijn ook mooi; leuk om te maken zijn ze hè? Fijn weekend, liefs van Maaike

creanja zei

hoi, ik ben onder de indruk van je pipstofjes, waar kun je die kopen? groetjes anja

http://creanjahobby.blogspot.com/