woensdag 3 november 2010

Klussen en knutselen

Vorige week had ik toch het boek Eline's Huis gekocht. Er staan erg leuke knutselwerkjes in. Leuke tashangers, hartjes, waarvan ik er twee gemaakt heb. Eigenlijk drie, maar ik heb er al eentje weggegeven.

Ik had er ook een stempeldoosje bijgekocht met stempels. Voor het stempeldoosje heb ik een mapje gemaakt, want het zou mij zeker op een dag overkomen dat het stempeldoosje los ik mijn knutselmand ligt en dan zit alles onder het inkt! Een paar leuke gehaakte bloemetjes erop en klaar!

Op dit moment komt er weinig van quilten en knutselen, want wij zijn de kamer aan het opknappen. Vorige week is het gashaardje geplaatst en op dit moment is de stucadoor aan het werk.

Zelf kan je weinig doen, maar alles zit onder het stof... Maar ja, het wordt wel heel mooi! En dan kan ik straks in de mooie kamer heerlijk knutselen bij het gashaardje!

Vanmiddag ga ik naar mijn schoonzusje om te helpen bij het kinderfeestje van haar dochtertje! Zij vonden de vogelhuisjes zo leuk geworden, dat we vanmiddag ook vogelhuisjes gaan beplakken met stof, lintjes, bloemetjes, enz. Ik heb er zin in en ben nu nog even een paar bloemetjes aan het haken. Ook leuk, in het boek van Eline staat een leuk patroontje van een vogeltje, die ga ik vanmiddag zeker gebruiken!

Allemaal een fijne dag! Groetjes Maud

9 opmerkingen:

bobbeez-8r1id zei

ik vindt het hoesje super geworden, ook heel leuk om een klein cadeautje in te pakken

Vlijtig grietje zei

Heel veel succes met je verbouwing ook al moet je nog even stofhappen.
Het gaat er vast mooi uitzien.

Groet van Saskia.

ria vogelzang zei

Dat zal er straks vast heel gezellig uitzien, zo'n haardje! Nog even door de zure appel (stof en rotzooi) heenbijten......
Veel plezier met het kinderfeestje!!

Esther zei

Wat heb je leuke dingen gemaakt, het boek staat op mijn verlanglijstje, leuk te lezen dat jullie een gashaard gaan platjes, wij hebben gisteren een gas potkacheltje gekocht, van het weekend gaan we hem plasten, su66 en veel plezier met het kinderfeestje. Groetjes Esther.

- zei

Lots going on.. everything looks great!

tineke zei

wat een leuk stofje van dat hoesje! ziet er leuk uit allemaal, is dat speciale textiel inkt??

groetjes

Anoniem zei

Wat een leuke resultaten weer! Ja, heerlijk alas je straks bij de kachel kunt zitten! Ik hoop dat je er veel heerlijke uurtjes kan doorbrengen!
groeten Jeanet

Michaja zei

Wat ene leuke dingen heb je weer gemaakt! Sterkte met de verbouwing. Hopelijk is het snel klaar.

Sophie zei

Wat een leuk idee om vogelkooitjes te versieren! Dat is er een om te onthouden voor een volgend kinderfeestje.
Vervelend he al die rommel in je huis als de vakmannen aan het werk zijn. Maar ja wat je al zegt, het resultaat mag er vaak wel zijn!
Wij zijn op dit moment nog vol in de voorbereidingen van onze verbouwing en we zoeken nog een stucadoor. En ik vroeg me af of hoe jij deze had gevonden? Ik ben namelijk wel al aan het rondkijken op internet (o.a. hier: http://www.stucadoor-weetjes.nl/informatie/stucwerk/plafond-stucen.html) maar hoor ook graag hoe andere mensen dit aanpakken.
Veel plezier met het kinderfeestje en succes natuurlijk met de verbouwing en rommel!
Groetjes