vrijdag 9 juli 2010

Je vriendin is jarig en dan ...

Vanmorgen vol goede moed op pad! Mijn vriendin is zondag jarig en als vriendinnen geven we elkaar altijd een aardigheidje. Sinds kort zit er bij ons in de stad een leuk 'landelijk' winkeltje. Heerlijk om rond te snuffelen, maar ik kan altijd moeilijk beslissen iets te kopen. Uiteindelijk zag ik een heerlijk geurzakje en daar omheen een leuk genaaid zakje met kantje.

Wat ik vroeger altijd vervelend vond van mijn moeder die in een winkel zei: meid, dat kunnen we zelf ook wel maken, kwam direct in mij op! (Moeders hebben vaak gelijk!)


Uiteindelijk heb ik het geurzakje gekocht (rechtsonder op de foto). Deze week had ik leuke stof gekocht en ben aan de slag gegaan met deze spulletjes en zie onder het resultaat! Een leuk geurzakje met lintjes en een gehaakt bloemetje. Heerlijk binnen aan de keukentafel, want buiten kan ik niet zijn met dit warme weer.

Allemaal een fijn weekend, groetjes Maud

10 opmerkingen:

Kom Achterom zei

OOh goed van jou zeg!!! ik zit ook binnen maar kan maar niet de draai te pakken krijgen!
ben maar aan het schuiven en diedelen!!
Nu is mijn vakantie begonnen dus gaan we heerlijk met zijn tweeeen op pad??? met dit weer?? ach we zien wel
fijn weekend
Yolanda

tineke zei

wat grappig zeg! sjonge ik kan niet wachten tot ik ook een naaimachine heb! zoveel leuke dingen gezien!

Esther zei

Wat een leuk idee z'n zelf gemaakt geur zakje.
Ik vind het stofje ook erg mooi. Fijn weekend groetjes Esther. O, ja je stofjes zijn in het echt nog mooier dan op MP heb er erg blij mee.

Anoniem zei

He, jij hebt dus al een lap dapper stof in huis, wat zijn ze mooi he en wat een leuk zakje heb je ervan gemaakt!

Daniëlle zei

Dat is een schatje! Heb je het zakje erin laten zakken of de boel overgegoten? Wat een leuk idee! Mooie avond verder, groeten, Daniëlle

Haakmuts zei

Groot gelijk, zoiets kan je zeker zelf maken, en heel mooi geworden ook. Mooi stofje

Guusje, zei

Wat een ontzettend leuk geurzakje heb je gemaakt en als ik het zo lees van jouw moeder dan hoor ik mijn super creatieve moeder dit ook in mijn gedachten zeggen, dat kun je zelf ook maken, want die zei dat ook altijd.

quilting Jeannet zei

Wat een leuk zakje heb je er zo van gemaakt, ik maak ze tegenwoordig ook gewoon zelf, had het gezien bij het witte luik op marktplaze hoe zij ze inpakt, en toen dacht ik, dat kan ik zelf ook.

groetjes, Jeannet

Hubertine zei

Wat een leuk idee! Zo kan je weer een vriendin gelukkig maken....én al die moeders zijn het zelfde....;-) Groetjes
Hubertine

Michaja zei

Wat mooi!!! En wat een prachtig stofje. Was je vriendin er blij mee?
Waar heb je het stofje vandaan als ik vragen mag?Ik kom binnenkort naar Nederland en wil dan weer wat leuke stofjes mee naar Frankrijk meenemen!
Groetjes Michaja