donderdag 3 juni 2010

Wat is er heerlijker dan...

Wat is er heerlijker dan na een paar dagen werken, heerlijk in de tuin zitten met dit prachtige weer? Van mij mag het dit weer blijven!Afgelopen dagen mijn doosje met hexagonnetjes weer gepakt. Het zijn er nu 13 met prachtige stofjes (vind ik zelf) van Tilda.
Het doosje laat ik vanavond op tafel staan, want morgen ga ik er zeker verder mee. Als ik mij er tenminste tijd voor gun, want na een paar dagen werken, ligt er natuurlijk ook een stapel wasgoed, enkele stofwolkjes en misschien moeten de ramen gelapt worden? Dan morgenvroeg maar direct op pad om de boodschappen te doen en niet te vergeten bloemen kopen voor onze kinderen die meelopen met de avondvierdaagse! Nu eerst nog even genieten van de avondzon en nog een paar stofjes knippen voor de hexagonnen! Fijne avond allemaal!

11 opmerkingen:

Michaja zei

Inderdaad mooie stofjes! Daar maak je vast en zeker weer iets mooi's mee!
Groetjes Michaja

katrien zei

Mooi bloementapijt.

Francien zei

Nou Maud...je "blommen"zijn een lust voor het oog hoor...prachtige kleurtjes en stofjes en ja ook die taken die jij schrijft hier wachten waarschijnlijk op de meeste van ons "freubelientjes", maar het weekend gaat er goed uitzien wat het weer betreft en ook ik zal verder gaan met mijn hexies...eerst boodschappen en het huiswerk...en dan naar buiten met mijn mandje met handwerk....fijn weekend alvast...groetjes Francien.

Esther zei

Leuke bloempjes en vooral omdat je ze van tilda stofjes gemaakt hebt. fijn weekend groetjes Esther.

Guusje, zei

Je bloemen zijn prachtig, mooi om ze van deze stoffen te maken en idd erg leuk om te doen.

Klaske zei

Wat een prachtige stofje gebruik je voor je bloemetjes!! En op je vraag terug te komen, ja ik doe de DJ met de hand. Fijne zondag!

Maaike zei

Die bloemetjes zien er prachtig en heel erg precies uit! Super!

Miranda zei

Leuk om te doen niet die hexjes....enne succes met het beginnen van je Dear Jane!

Angela zei

Hallo maud,

wat leuk die bloemetjes.

Volgens mij heb ik laatst stofjes van jou gekocht via marktplaats, klopt dat??

groeten Angela

Ineke Original zei

Ohhhhhh! Wat gaaf!!! Die stofjes heb ik ook gekocht!

Jikkes zei

Geweldig mooi!