woensdag 18 februari 2015

Een nieuw project!

Het is alweer een tijdje geleden dat we naar Stitchers Inn in Nunspeet gingen. Het is een erg gezellige winkel waar je echt je hart op kan halen! Maar we gingen voor een nieuw project: Lara's field of flowers! Een BOM door uitgegeven door Stitchers Inn. Maar weet je wat zo leuk is? Het patroon is gemaakt door Hermie; ze maakte een eigen ontwerp quilt voor haar kleindochter en deze wordt nu uitgegeven als blok van de maand!

Hier kan je er alles over lezen!

Ik maak de quilt van deze stofjes, mooie paarse en rose tinten. Het wordt een quilt voor mijn dochter, Laura. Dus Laura's field of flowers? In ieder geval kreeg ik vorige week het eerste deel. Netjes verpakt, net een cadeautje, dat kan je aan Carmen wel overlaten. 

 

En wat is dat toch? Terwijl je weet dat er twee quilts bijna klaar zijn en die eigenlijk ook wel af wil hebben, wil je ook starten met nieuwe stofjes! En ja ik kon het niet laten! Vanmorgen de laatste steekjes gezet aan het eerste blok! Mooi gelukt!


Deze hangt nu aan de kast tot het volgende blok!
Zijn er nog meer mensen die meedoen aan deze BOM?
Fijne dag! Groetjes Nardy

11 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een mooie combinatie en quilt ga je maken. Het eerste blok is erg mooi. Ik doe er niet aan mee ik wil eerst mijn stapel ufo's eens laten slinken.

Guusje, zei

Wat een mooie combinatie en quilt ga je maken. Het eerste blok is erg mooi. Ik doe er niet aan mee ik wil eerst mijn stapel ufo's eens laten slinken.

Quilting Moesje zei

Origineel zeg !
Ook de kleuren :o))
Veel plezier ermee
.... ikke wacht/popel nog om te beginnen aan ... ;o)

Ageeth Dorsman zei

Heel herkenbaar, een nieuw project met nieuwe stofjes, terwijl er eigenlijk nog genoeg ligt. Ik bezwijk ook telkens weer... Maar wat een lieve lapjes, en wat een mooi blok! Dus gewoon van genieten. En Stitchers Inn is zeker een geweldig winkeltje; zo jammer, dat het voor mij zo heel ver weg is.
Groetjes van Ageeth

Hennie zei

Prachtige stofjes heb je gekocht voor je nieuwe project ! ! !
De kop is eraf, je eerste blok ziet er goed uit.

Groetjes Hennie.

Ineke zei

Prachtige stofjes en nee, ik doe niet mee! Wel is het een mooi blok!!!

Liefs, Ineke

Anoniem zei

Heeeel erg mooi Nardy!
Ben benieuwd hoe het gaat worden strax.
Fijne dag

marga zei

Hele mooie lieve stofjes.
Groeten
Marga

carina zei

En de anderen vand e bee maken hem in eena ndere kleurenstelling! Ben heel benieuwd hoe die van jou gaat worden met lila tinten. Vast prachtig! Elke maand laat je hem wel zien he! Veel plezier met het super uitgewerkte patroonv an Hermie:):):)

Hermie zei

Mooi geworden Nardy.de dames van de donderdagmorgenbee zijn er ook druk mee bezig

Carmen zei

Ik vind het erg mooi geworden. Over 2 wekjes het tweede blok. Groetjes. Carmen