woensdag 26 september 2012

Stukje verder met de Vintage Sampler

Het middenstuk van de Vintage Sampler is klaar. Ook de rij met blokken in plaats van de applicatie zit er onder aan. De blokjes voor de bovenrand zijn gesneden en komen snel aan de beurt! En de klosjes liggen ook te wachten om eraan gezet te worden.


Het was even puzzelen om een eenvoudig blokje te vinden in deze maat. Ik vind het prima passen bij het geheel.


Kijk eens wat er ook klaar ligt voor vanmiddag? Josephine ligt klaar om gedubbeld te worden. Het is precies een mooie maat ( 1.10 bij 1.30 m) om op tafel te doen.


De laatste tijd heb ik weinig tijd gehad om te quilten. DD in groep 8 heeft veel huiswerk ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs en daarbij moeten wij haar helpen plannen. Het is natuurlijk ook gezellig om aan tafel topografie van de wereld te oefenen, leer je zelf ook weer eens iets. DS heeft dyslexie en krijgt daar een behandeling (40 weken) voor. Dat betekent elke dag samen lezen, alleen lezen en voorlezen en daarbij elke dag een woordpakket oefenen. Dat is best intensief, maar we zien al resultaat en dat is het belangrijkste! Quilten komt vanzelf wel weer!

Allemaal een fijne dag, groetjes Nardy

16 opmerkingen:

yvonne zei

Zeker is het resultaat belangrijk .
Dat gaat zeker voor ,het is de toekomst van je kind....

gr yvonne

Roos zei

Je hebt groot gelijk, je kinderen gaan nu zeker voor.
Je quilts zien er mooi uit.
Groetjes Roos

quilting Jeannet zei

Even bijgelezen bij je. Dat heb je toch mooi opgelost zo? Grappig dat ik in jou BOM heel veel stofjes zie die ik ook zelf gebruikt heb. Wat is de quilt van je cursus ook mooi geworden, en je Josephine.....geweldig vind ik die. Het is wat je zegt, kinderen die iets extra vragen kost veel tijd, maar goed, als je dan ook resultaat ziet is het het wel waard. Succes met je dubbelen!

Martine zei

Het gaat misschien niet zo snel maar het ziet er allemaal wel heel mooi uit.

Wilma Kuin zei

Geeft niets als je wat minder tijd hebt,... kinderen gaan altijd voor,...
Toch ziet het er altijd goed uit bij je,...

nadia zei

Wat een gezellig weblog heb jij en mijn complimenten om met zo weinig quiltervaring zulke intensieve projecten te starten! Die komen vanzelf ook wel weer een keertje af, je gezin is veeeel belangrijker. Groetjes, Nadia

Unknown zei

Fijn dat het met je dochter goed gaat. Met jou quilten komt het ook wel goed. Ziet er mooi uit . Mooie kleuren.
Gr. Janny

Grit zei

Klasse, das wird ein toller Quilt.
Liebe Grüße Grit

Hennie zei

Dit gaat mooi worden ! ! !
Wat is je quilt prachtig geworden Nardy, gefeliciteerd met je affo.

Groetjes Hennie.

Marijke zei

Wat wordt je vintage sampler mooi!!!
Veel plezier met oefenen...
groetjes Marijke

Ineke zei

Wat wordt dat weer een mooi quilt!

Fijne dag, Ineke

Bed, breakfast en quilts zei

je bent al een stuk op weg, het patroon ligt bij mij te wachten tot er een affo is; pas dan mag ik er aan beginnen van mijzelf!

Daniëlle zei

Joh het quilten loopt niet weg. Soms is het eerst tijd voor iets anders en wat is er belangrijker dan je kind he?! Heel veel leesplezier voor jou en je dochter! Het quiltje is een snoepie! Liefs, Daniëlle

Guusje, zei

De vintage sampler wordt mooi en ja je unt u eenmaal niet alles tegelijk. Fijn dat je je kinderen zo kunt helpen is heel belangrijk en af en toe een steekje zijn er straks ook heel veel.

Marianne zei

Ziet er erg mooi uit, ook speldenkussentjes.
groetjes, Marianne

Hester zei

Je vintage sampler wordt erg mooi, goede oplossing die rand met vrienschaps sterren. Ik hou ook niet zo van applicaties.
Wat betreft je dd en ds heel herkenbaar, hier zijn ze inmiddels ouder 21 +15 , ds is ook dyslecties, veel succes met sandwitchen