woensdag 5 januari 2011

Vol bruisende ideeën...

Allereerst voor iedereen een goed, gelukkig en creatief 2011!

Hebben jullie dat ook? Doordat ik de afgelopen weken weinig creatiefs gedaan heb, bruist mijn hoofd van ideeën! Op mijn bureau liggen lintjes, stofjes, vilt, garen, haaknaalden, boeken, Dear Jane, en nog veel meer! Ik weet niet waaraan ik moet beginnen.

En daar komt nog bij, mijn huis kan ook wel eens een grondige beurt gebruiken. De kinderen hebben vakantie gehad en zij hebben zich ook heerlijk uitgeleefd met klei, strijkkraaltjes, vouwblaadjes, zelf kaartjes maken, noem maar op. Gezellig natuurlijk, maar er blijft in deze weken nog wel eens iets liggen.Ook heb ik mij aangemeld voor de hartenruil die Katrien georganiseerd heeft. Erg leuk om mee te doen! Ik heb nog even de tijd om iets te bedenken, maar mijn vingers kriebelen om eraan te beginnen!
Wat heb ik dan wel gedaan? Maar liefst twee blokjes van de Dear Jane! Niet veel, maar wel weer leuke blokjes om te maken! Hier komen ze:

H9 Snowflake Melt F5 Parcheesi
Nou ik ga maar eens aan de slag! Eerst met het lezen van een paar blogjes met een kopje koffie en dan ... dat weet ik zelf nog niet.
Allemaal een fijne dag! Groetjes Maud

16 opmerkingen:

byPetra zei

Hoi Maud, wat leuk om het Eline's Huis boek bij jou op het bureau te zien :-) Heb je er al iets uit gemaakt? En ik ken dat gevoel van een bruisend hoofd vol met ideeën, ik stuiter helemaal rond op dit moment :-)

xx Petra

Esther zei

Hoi Maud, ik wens jullie ook een gezond goed en creatief 2011 toe, wat zien je blokken er prachtig uit. Jij ook een fijne dag ,groetjes Esther.

katrien zei

Hé mooie DJ blokjes,leuke stofjes.
Veel plezier met het maken van het hartje.

Margreet zei

Heerlijk als je zo bruist van de ideeën!! Ook ik heb er last van, maar eerst "moeten" er nog een paar dingetjes af. Ben benieuwd wat je gaat maken...Mooie blokjes voor je DJ. Alle goeds voor 2011. Groetjes, Margreet

Karin zei

Hoi Maud,
Al een tijdje lees ik mee met je blog en steeds verbaas ik me weer over de leuke en mooie dingen die zomaar ineens uit je handen tevoorschijn komen.
Zelf borduur ik ook erg graag, maar helaas ontbreekt het mij aan tijd of dat te doen wat ik me voorneem.
Heb een paar "grote" projecten liggen waar al aan begonnen is, maar momenteel ben ik meer bezig met de wat kleinere dingen.
Leuk om te lezen dat je ook iets gaat doen met harten.
Ik heb me ook opgegeven voor een "harten exchange" op de yahoo groep waar ik lid van ben.
Ben er nog niet helemaal uit wat het gaat worden maar dat komt wel goed.

Groetjes.

Lida zei

Mooie blokken er weer bij, je stof is erg apart gekozen! Groetjes
lida

Miranda zei

Leuk een "nieuwe" Janefan erbij....voor mij dan! Zo even verder kijken hoe lang je al bezig ben...maar mooie fijne blokken heb je gemaakt. Quiltgroetjes

fieve zei

Het is heeeel herkenbaar!!!
Er liggen hier ook van allerlei projectjes waar ik aan begonnen ben, maar dus niet is afgemaakt....en dan ben ik weer enthousiast over iets anders en begin daar weer aan en dat huishouden en kinderen ik zou wel eens willen dat ik titatovenaar was ;)!!!!
Jij ook nog alle goeds voor 2011 gewenst!

Daniëlle zei

Laat maar lekker bruisen!!! Gewoon iets pakken waar je zin in hebt en genieten van de steekjes!! Jij ook alle goeds voor 2011 met veel mooie projecten, XXXD

Hennie zei

Je hebt er weer twee mooie blokjes bij gemaakt elk blokje is er een, ja die drukke december maand hè.......
Groetjes Hennie.

Unknown zei

Mooie blokjes,
ik moet mijn huis ook nodig een beurt geven, maar d´r is nog zoveel leuks te doen!
Groetjes Berbel

Anoniem zei

Heerlijk, als je zoveel ideeën hebt! En dan al die plannetjes maken! Misschien nog wel het allerleukst! Ben benieuwd wat er weer allemaal uitrolt!

Stina zei

Wat heb jij trouwens mooie sleutelhangers rechts bij je blog staan, prachtig!!!

Michaja zei

Heel herkenbaar hoor! Heb ook zo veel leuke stofjes uit Nederland meegenomen en daar wil ik maar al te graag wat mee doen!!
Fijne week
Groetjes Michaja

Het Knuter Huuske zei

Kom hier terecht via, via, via :D
Ben wat aan het ronddwalen op blogspot....
Maar wel herkenbaar dat je veel zin en ideetjes hebt om te gaan doen....
Helaas is de tijd om wat te doen wel spaarzaam (nog) dus soms moet het gewoon even wachten....
Ook het huishouden wat achterstand op loopt is wel herkenbaar :(....
Hier is het niet alleen na de vakantie zo.... Maar eigenlijk altijd wel **bloos**.....

Groetjes van Ivonne.

Francien zei

Nou Maud...ik zit hier ook maar een beetje the "prollen"...en weet nog niet wat ik ga maken...maar je blokjes zijn prachtig...heel mooi geworden...en de andere projectjes die komen vanzelf wel weer...groetjes Francien